Διαφήμιση
Δευτέρα, 30 Ιούλιος 2018 13:26

Η Tottenham Hotspur ανακοίνωσε ότι η Harman Professional Audio Solutions θα είναι ο επίσημος audio supplier του νέου της γηπέδου...

H δημοφιλής Λονδρέζικη ομάδα της Tottenham Hotspur, ανακοίνωσε ότι η Harman Professional Audio Solutions θα αποτελέσει τον επίσημο προμηθευτή audio συστημάτων του νέου υπό κατασκευή γηπέδου της.

Πιο συγκεκριμένα, για το νέο γήπεδο που θα είναι έτοιμο τον προσεχή Σεπτέμβριο, οπότε και ξεκινά το πρωτάθλημα της Premier League, θα χρησιμοποιηθούν ενισχυτικά της Crown και ηχεία και sub της JBL. Όλα αυτά θα αποτελέσουν ενεργά μέλη μιας πρωτοποριακής οπτικοακουστικής εμπειρίας για τους θεατές, καθώς όπως αναφέρει η ομάδα, οι LED οθόνες που θα εγκατασταθούν θα είναι οι μεγαλύτερες που θα υπάρχουν σε στάδιο της Δυτικής Ευρώπης.

Ο Chris Smith, vice president, EMEA, του Harman Professional Solutions, δήλωσε ότι «η Τottenham Hotspur αποτελεί μια από τις ιστορικότερες και πιο φημισμένες ποδοσφαιρικές ομαδες και είναι τιμή για το HARMAN Professional Solutions να παρέχει την ηχητική εγκατάσταση του νέου σταδίου της ομάδας», ενώ αντίστοιχες ήταν και οι δηλώσεις του Matthew Collecott, οικονομικού διευθυντή της Tottenham Hotspur που επισήμανε τον ενθουσιασμό όλων των υπευθύνων της ομάδας για τη συνεργασία με έναν κορυφαίο κατασκευαστή ηχητικού εξοπλισμού όπως το Harman Professional Solutions.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προιόντα και τις λύσεις του Harman Professional Solutions θα σας δώσουν στο Bon Studio…

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση