Διαφήμιση
Δευτέρα, 23 Απρίλιος 2018 13:08

Το μεγάλο highlight της Powersoft στην Prolight+sound 2018 ήταν η νέα αναβαθμισμένη έκδοση του M-Force (M-Force 301P01)…

Πιο συγκεκριμένα, το νέο M-Force της Powersoft που πλέον έχει την κωδική ονομασία M-Force 301P01, αποτέλεσε το νέο προϊόν στο περίπτερο της Ιταλικής Powersoft.

Στη νέα του έκδοση το M-Force διατίθεται ως M-Force 01 long-throw linear motor για infra sub υλοποιήσεις και ως M-Force 02 short-throw linear motor για high acceleration εφαρμογές. Το M-Force 01 έχει σχεδιαστεί για απευθείας ακτινοβολία και για bandpass υλοποιήσεις, συμβάλλοντας στη μείωση του μεγέθους της καμπίνας όταν λειτουργεί σε infra-bass αναπαραγωγή.
Το M-Force 02 έχει σχεδιαστεί ως υψηλής αξιοπιστίας εφαρμογή για ακραία φορτία και εφαρμογές bandpass και φόρτιση χοάνης. Στα ατού του M-Force 301P01 το νέο ελαφρύτερο σασί του το οποίο συμβάλλει στην βελτίωση της θερμικής διαρροής. Επιπλέον, η ανάγκη ύπαρξης εξωτερικού ελατηρίου έχει  εξαλειφθεί καθώς η μαγνητική δράση του ελατηρίου μέσω της γραμμικής κίνησης παρέχεται πλέον από τον κινητήρα και τους μαγνήτες.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Claudio Lastrucci, R&D director της Powersoft, η βασική φιλοσοφία του πίσω από το M-Force είναι η εξής:
η ενίσχυση της ισχύος, η επεξεργασία σήματος και η σχεδίαση του μετατροπέα στο μεγάφωνο είναι μια ενιαία οντότητα στην επιδίωξη της απόδοσης. Δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ ενός τομέα και άλλου, διότι αυτό θα περιορίσει σημαντικά την εξέλιξη των προϊόντων και τη γραμμικότητα της λειτουργίας του μεγαφώνου.

Κάθε στοιχείου του συστήματος M-Force system, όπως και όλα τα OEM προϊόντα της Powersoft, ελέγχονται μέσω του Armonía ProManager software tool.
Περισσότερες πληροφορίες για το M-Force θα σας δώσουν στην DNA Systems.

Επαφή
DNA Systems

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση