Διαφήμιση
Τετάρτη, 28 Μάρτιος 2018 14:29

Οι LED οθόνες της Gloshine αρουσιάστηκαν στον πολυχώρο Γκάζι, σε μια εκδήλωση για επαγγελματίες και rental εταιρίες…

του Βασίλη Λαδονικόλα

Η πρόσκληση μας ήρθε από την εταιρία του Μελέτη Καριώτη που τα τελευταία 4 χρόνια συνεργάζεται στον τομέα των πωλήσεων, της εγκατάστασης και της υποστήριξης, με την εταιρία Gloshine, ενώ παρών στην εκδήλωση που πραγματοποίθηκε στο Γκάζι Live στην Ιερά Οδό, ήταν τα στελέχη της Κινέζικης εταιρίας (η sales manager Wenlin Yang, ο sales engineer Bob Fu και ο account manager Richard Lee) που μας ξενάγησαν στα ενδότερα των προϊόντων της Gloshine.

Η Gloshine ιδρύθηκε το 2006 στην Shenzhen της Κίνας, σε εγκαταστάσεις 15.000 τμ και από τότε αναπτύσσει LED displays για indoor outdoor χρήση που απευθύνονται κυρίως στην AV rental αγορά. Όπως μας εκμυστηρεύθηκε η υπεύθυνη πωλήσεων κα Wenlin Yang, η Gloshine αποτελεί  έναν από τους βασικούς προμηθευτές LED displays για την Panasonic για περισσότερα από 4 χρόνια.
Μας ανέφερε ακόμα ότι το 2016,  τα LED της, κάτω από το brand name της Panasonic, κυριάρχησαν στους Ολυμπιακούς αγώνες της Βραζιλίας σε όλα τα στάδια και σε όλα τα αθλήματα.

Επίσης οι πρόσφατοι μεγαλοπρεπείς εορτασμοί για τη νέα χρονιά της Κίνας (ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός και παραδοσιακά μια σημαντική και μεγαλόπρεπη γιορτή για τους Κινέζους) έγιναν με χρήση των προϊόντων της Gloshine σε μια τεραστίου μεγέθους παραγωγή.

Όπως μας ανέφερε η Wenlin στη σύντομη κουβέντα που είχαμε, διαθέτουν 20 γραμμές παραγωγής με αντίστοιχο ποιοτικό έλεγχο, ενώ το πρώτο 3μηνο φέτος έχουν ήδη καταρρίψει το ρεκόρ παραγωγής τους καθώς παράγουν 10.000 τετραγωνικά μέτρα πάνελ ανά μήνα, περισσότερα κατά 2.000 ανά μήνα σε σχέση με τον περυσινό (2017) μέσο όρο τους, που ανήλθε στα 8.000 τετραγωνικά μέτρα πάνελ ανά μήνα.
Επίσης είναι σημαντικό το ότι εξειδικεύονται στα αποκλειστικά στα πάνελ, καθώς δεν παράγουν άλλα συνοδά ηλεκτρονικά, όπως controllers, media servers κλπ για τα οποία απευθύνονται στη Novastar, με την οποία συνεργάζονται αποκλειστικά. 

Τα LED Displays της παρουσίασης
Τα LED Displays που είδαμε από κοντά εδώ στο Γκάζι ήταν τα ZM 3.9 για outdoor χρήση με pixel pitch 3.91mm και διάσταση πάνελ 50x50cm, τα οποία (όπως και τα υπόλοιπα δυο μοντέλα της ZM σειράς) μπορούν να αναπτυχθούν straight ή curved καθώς και να υποστηρίξουν σύνθεση γωνίας 90 μοιρών ή έναν πλήρη κύβο προκειμένου να τοποθετηθεί αυτόνομα ή να ντύσει τράσες…

Είδαμε επίσης από κοντά, τα βραβευμένα με redot design award LED πάνελ της curved σειράς MV που περιλαμβάνει 3 μοντέλα με μικρά pixel pitch. Συγκεκριμένα, είδαμε τα MV 2.9 που αποτελούν HD LED modules για curved υλοποιήσεις και κατά βάση για indoor χρήση. Αυτό το προιόν θα είναι και το μεγάλο highlight τους στο booth της εταιρίας στη φετινή έκθεση prolight+sound της Φρανκφούρτης (Hall 4.0 – G41).

Eίδαμε επίσης το LS 4.81 LED panel που προορίζεται για χρήση σε εξωτερικό χώρο και παράγεται σε δυο εκδόσεις για ευθύγραμμη ή curved εγκατάσταση (εδώ είδαμε την curved έκδοση).

Από τη σειρά AS είδαμε σε χρήση floor το ΑS4.81 (outdoor / dance floor) ένα ‘παραλληλόγραμο’ πάνελ διαστάσεων 500 x 1000 x 85mm, με pixel pitch 4.81mm pixel density 43264pixel/τμ και φωτεινότητα 4500nits. Tο  πάνελ πληροί της προδιαγραφές αδιαβροχότητας IP65 για το εμπρόσθιο τμήμα των LED και IP54 για το πίσω και φυσικά είναι ανθεκτικό στο βάρος, τα χτυπήματα και τις καταπονήσεις με τη χρήση της ειδικής διάφανης προστατευτικής επίστρωσης.

Στο κέντρο της παρουσίασης δέσποζε η LED οθόνη της Gloshine Μ 2.84 HD indoor screen, ενώ όπως είπαμε είδαμε και τους controller της Novastar.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site της Gloshine... 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση