Διαφήμιση
Πέμπτη, 22 Φεβρουάριος 2018 21:38

To Bon Studio παρουσιάζει τη νέα σειρά διαδραστικών οθονών Novo Touch της Vivitek που απευθύνονται σε πληθώρα εφαρμογών…

H νέα σειρά οθονών Novo Touch αποτελεί μια ισχυρή και ιδανική λύση για αίθουσες συνεδριάσεων, meeting room και εταιρικών αιθουσών. Εξοπλισμένες με το Novo Connect Solutions της Vivitek προσφέρουν μια προηγμένη προσέγγιση για ομαδική εργασία σε μία οθόνη All – In – One. Με χαρακτηριστικά όπως αυτά του ψηφιακού σχολιασμού και της ασύρματης σύνδεσης χωρίς προβλήματα, δίνεται η ευκαιρία στους χρήστες να συνδέονται σε μία οθόνη χρησιμοποιώντας τεχνολογία που επιτρέπει στις ιδέες να ρέουν φυσικά.
Οι διαδραστικές οθόνες της σειράς NovoTouch αποτελούν μια ισχυρή λύση για την συνεργασία και απεικόνιση δεδομένων και είναι ιδανική για αίθουσες συνεδρίων και εταιρικών meeting rooms. Διαθέτοντας ψηφιακό σχολιασμό και ασύρματες δυνατότητες, το NovoTouch συνδέει άψογα τους χρήστες σε μία οθόνη χωρίς την ανάγκη ύπαρξης καλωδίων.

Συμμετοχή
Οι χρήστες μπορούν να χειριστούν το περιβάλλον της οθόνης με έως 20 σημεία επαφής (20 χρήστες) και δυνατότητα σχολιασμού στην οθόνη με απλές κινήσεις.

Έμπνευση
Σκεφτείτε διαφορετικά κατά τη διάρκεια της ομαδικής εργασίας με παράλληλη συνεργασία σε μία μεγάλη οθόνη.

Ομαδική Εργασία
Έως και 64 συσκευές μπορούν να συνδεθούν και έως τέσσερα μέλη μπορούν να μοιραστούν περιεχόμενο στην οθόνη ταυτόχρονα.

Δημιουργικότητα
Αλληλεπίδραση με το περιεχόμενο απευθείας στην οθόνη με σημειώσεις ή υπογραμμίσεις σε πραγματικό χρόνο.

Συνεργασία
Με την συνεργασία μοιραστείτε ιδέες και αυξήστε την παραγωγικότητά σας

Χαρακτηριστικά:
Το διαδραστικό panel έχει προεγκατεστημένο το NovoConnect επιτρέποντας την ασύρματη σύνδεση και συνεργασία με υπολογιστές, tablet και κινητά τηλέφωνα εύκολα, γρήγορα και χωρίς την ανάγκη ύπαρξης καλωδίων, πολύπλοκων και χρονοβόρων εγκαταστάσεων. Προσφέρει μεγάλη γωνία θέασης, ζωντανά χρώματα και λεπτομέρεια στην εικόνα. Η τεχνολογία αφής με τα πολλαπλά σημεία προσφέρει ρεαλιστική και άμεση πλοήγηση χωρίς την ανάγκη ύπαρξης γραφίδας.

Στα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται:
* UltraHD 4K (3.840 x 2.160) ανάλυση
* Μεγάλη γκάμα οθονών από 65”, 75”, 86” και 98”
* Τεχνολογία LEDbacklit για πιο λαμπρή και ευκρινή εικόνα, μεγάλη διάρκεια ζωής του panel και χαμηλή κατανάλωση
* Υψηλό contrast και γρήγορη απόκριση στο panel
* Το αντιθαμβωτικό panel εγγυάται την υψηλή ευκρίνεια της εικόνα ακόμα και σε περιβάλλοντα που ο περιφερειακός φωτισμός είναι πολύ υψηλός
* Συνδέστε μέχρι και 64 χρήστες και προβολή μέχρι και τεσσάρων χρηστών στην οθόνη ταυτόχρονα
* Ενσωματωμένες δυνατότητες whiteboard και επιφάνειας αφής
* Σχολιασμός στην οθόνη
* Screen mirroring μέσω AirPlay και Google Cast
* Προαιρετικό εξάρτημα: LauncherPlus, μία συσκευή USB που παρέχει απτική λειτουργία χωρίς εγκατάσταση του λογισμικού και προσφέρει διπλή υποστήριξη δικτύου για ξεχωριστές ή παράλληλες ενσύρματες και
   ασύρματες συνδέσεις για εξαιρετικά ασφαλή δίκτυα.
* Η χρήση του Launcher Plus μειώνει την ύπαρξη καλωδίων και προωθεί έναν χώρο εργασίας χωρίς καλώδια με σύνδεση Wi-Fi και ασύρματη κοινή χρήση αρχείων.
* Τα monitor τη σειράς NovoTouch μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αίθουσες συσκέψεων και συνεδρίων, εταιρικά meetingroom, αίθουσες διδασκαλίας, μουσεία, εμπορικούς χώρους, κ.α.

Δείτε τις οθόνες Novo Touch, κάνοντας κλικ εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες ωστόσο θα σας δώσουν στην εταιρία Bon Studio...

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση