Διαφήμιση
Πέμπτη, 03 Αύγουστος 2017 12:47

Το πιο ατμοσφαιρικό μπαρ της πόλης της Λάρισας, το νεοσύστατο Upper εμπιστεύθηκε τον ήχο του στην TW-Audio…

Το Upper είναι το νέο talk of the town της πόλης της Λάρισας (Γαριβάλδη 3 & Φιλελλήνων), ένα νεοσύστατο Roof bar που απευθυνόμενο στους θαμώνες του, επισημαίνει ότι «το μόνο που χρειάζεται να φέρουν μαζί τους είναι το χαμόγελό τους». Πρόκειται για έναν δροσερό και προσεγμένο χώρο με καθαρές γραμμές, ιδιαίτερο design, μίνιμαλ αισθητική και θέα τα αστέρια, που προσφέρει καλή μουσική, μοναδικά cocktails και υπέροχα πιάτα.
Το Upper εμπιστεύτηκε τον ήχο του στη Γερμανική TW Audio, καθώς όλο τον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού καλύπτουν ηχητικά τα μικρότερα ηχεία της ομοαξονικής σειράς C της εταιρίας, τα C5. 

Ο αποτελεσματικός συνδυασμός C5 και B10
Τα C5 είναι δίδρομα, ομοαξονικά, point source ηχεία με ένα 5ιντσο γούφερ και ένα 1ιντσο HF driver ομοαξονικά τοποθετημένα μεταξύ τους. Το διάγραμμα κάλυψης είναι απολύτως συμμετρικό (110 μοίρες σε οριζόντιο και κάθετο άξονα λόγω της ομοαξονικής αρχιτεκτονικής), ενώ η ευαισθησία τους ανέρχεται στα 91dB, το μέγιστο SPL τους στα 117dB (στο 1μ) και η ισχύς του είναι 250 / 500Watt (program & peak αντίστοιχα). 

Η απόκριση συχνότητάς τους εκτείνεται μεταξύ 90Hz-20kHz, ενώ η ιδιαιτερότητά τους έχει να κάνει με την αντίσταση του ηχείου που είναι της τάξεως των 24 Ohm, γεγονός που σε συνδυασμό με την ευαισθησία τους, σημαίνει ότι μπορούν να οδηγηθούν έως και 6 ηχεία από ένα κανάλι ενισχυτή. Το βάρος τους είναι οριακά χαμηλότερο από τα 4 κιλά (3,9) ενώ το φινίρισμά τους περιλαμβάνει RAL colors κατά παραγγελία του πελάτη, προκειμένου να ενσωματωθούν στο αισθητικό περιβάλλον κάθε χώρου. Στο Upper έχουν τοποθετηθεί συνολικά 6 ηχεία C5, καθώς και 2 sub B10.

Το B10 είναι το μικρότερο μοντέλο της σειράς subwoofer ‘B’ της TW-Audio. Φοράει ένα 10ιντσο γούφερ με διπλό πηνίο φωνής 3 ιντσών, και προαιρετικό παθητικό x-over με switchable high-pass outputs, ενώ φυσικά λειτουργεί στάνταρ και ως bi-amp. H ευαισθησία του ανέρχεται στα 91dB, η απόκριση συχνότητά του εκτείνεται μεταξύ 40-400Ηz και το μέγιστο SPL του στα 123dB, ενώ η ισχύς του είναι 700 / 1400Watt (program & peak αντίστοιχα). Το βάρος του είναι 16,1 κιλά ενώ οι ‘μαζεμένες’ εξωτερικές του διαστάσεις επιτρέπουν την εύκολη και διακριτική τοποθέτησή του σχεδόν οπουδήποτε στο χώρο.
Η συνολική εγκατάσταση οδηγήθηκε απο ένα τετρακάναλο ενισχυτή  Μ50Q της POWERSOFT με DSP. 

H προμήθεια και η εγκατάσταση του εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε από την εταιρία Digikal, που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της Γερμανικής TW Audio σε Ελλάδα και Κύπρο και στην οποία μπορείτε να απευθυνθείτε για περαιτέρω πληροφορίες…

Επαφή
Digikal

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση