Διαφήμιση
Παρασκευή, 30 Ιούνιος 2017 23:45

InfoComm 2017 – Ο πήχης ψηλότερα

H InfoComm είναι ίσως η σημαντικότερη έκθεση τεχνολογίας στον κόσμο και μια από τις παλαιότερες αφού πραγματοποιείται ανελιπώς ήδη από το 1939 στην Αμερική.
Η φετινή InfoComm 2017 έκλεισε τις πόρτες σημειώνοντας νέα ρεκόρ επισκεπτών, ενώ βγήκαν και εξαιρετικά ενδιαφέροντα συμπεράσματα από διάφορες ειδικές κατηγορίες, ικανά να δείξουν το νέο τεχνολογικό στίγμα της εποχής και του άμεσου μέλλοντος.

Πιο συγκεκριμένα, τη φετινή έκθεση επισκέφθηκαν 44.077 διαπιστευμένοι επισκέπτες, αυξημένοι κατά 13% σε σχέση με την έκθεση του Orlando το 2015, και κατά 14% περισσότεροι σε σχέση με την περυσινή InfoComm 2016 που πραγματοποιήθκε στο Las Vegas.

Οι επισκέπτες της InfoComm 2017 προήλθαν και από τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ, αλλά και από 117 συνολικά χώρες, με το 17% επί του συνόλου των επισκεπτών να προέρχονται εκτός ΗΠΑ.

Οι εταιρίες που παρουσίασαν τα προϊόντα τους στη φετινή έκθεση ανήλθαν στις 950 και ο καθαρός εκθεσιακός χώρος που χρησιμοποιήθηκε ήταν 545.000 τετραγωνικά πόδια (μαζί με τα ανεξάρτητα demo rooms, τους χώρους για τα special events) που και αυτό αποτελεί ρεκόρ για την έκθεση.

Το 41% των επισκεπτών που διαπιστεύθηκαν ως technology managers και end users ήταν μεγαλύτερο από κάθε άλλη χρονιά, ενώ το 39% επισκέπτονταν την έκθεση για πρώτη φορά, γεγονός ενδεικτικό του ότι η έκθεση ελκύει νέους επισκέπτες και επαγγελματίες από τον ευρύτερο χώρο του AV solutions marketplace.

Ένα εξίσου ενδιαφέρον στοιχείο της φετινής έκθεση στο Orlando, είναι ότι περισσότεροι από 3.700 ήταν οι σύνεδροι που παρακολούθησνα τα συνέδρια και τις εκπαιδεύσεις που έλαβαν χώρα στα πλαίσια της έκθεσης και μάλιστα αυτός ο αρθμός ήταν αυξημένος κατά 24% σε σχέση με την περυσινή έκθεση του 2016. Περίπου 190 επαγγελματίες του ευρύτερου κλάδου πέρσαν επιτυχώς τις εξετάσεις Certified Technology Specialist (CTS), ανεβάζοντας τον αριθμό των κατόχων CTS στους 11.105.

Οι εθελοντές που συνεργάστηκαν – εργάστηκαν για την υλοποίηση της φετινής έκθεσης ανήλθαν συνολικά στους 650
Οι χορηγοί της φετινής έκθεσης InfoComm 2017 ήταν οι εξής:
Presenting Show Partner Samsung,
Strategic Show Partners Blackmagic Design και Crestron,
και Supporting Show Partner LG.

Η επόμενη InfoComm 2018 θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 2-8 Ιούνίου 2018, στο Las Vegas Convention Center...

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση