Διαφήμιση
Δευτέρα, 12 Ιούνιος 2017 18:15

Η Metron Stages εγκατέστησε τις εξέδρες, τα ικριώματα, τις κερκίδες και τα κάγκελα στο πλατό του X-FACTOR, για τις ανάγκες της εκπομπής…

Η Metron Stages υποστηρίζει πλήρως το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι X-FACTOR, εγκαθιστώντας τις εξέδρες, τα ικριώματα, τις κερκίδες και τα κάγκελα  στο πλατό του X-FACTOR, για τις ανάγκες της εκπομπής. 
Πιο συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε ικρίωμα διαστάσεων 4x4m με 4 σκάλες ανόδου και καθόδου σε κάθε πλευρά, καθώς και χάραξη διαδρόμων για το κοινό με τη βοήθεια κάγκελων περίφραξης. Τα κάγκελα διαθέτουν πλαστικό πέλμα στα πόδια με μικρό απαιτούμενο όγκο για την μεταφορά και αποθήκευσή τους.

Η εντυπωσιακή εξέδρα σχήματος Χ που τοποθετήθηκε στο πλατό του X-FACTOR για τις ανάγκες της εκπομπής, τηρεί τις προδιαγραφές ασφαλείας και αισθητικής καθώς μπορεί να κατασκευαστεί σε οποιαδήποτε διάσταση προκειμένου να καλύψει και τις πιο εξεζητημένες ανάγκες. Η υποστήριξη του δαπέδου γίνεται με πιστοποιημένα υλικά και μεγάλο συντελεστή ασφαλείας για την πετυχημένη έκβαση της εκδήλωσης.

Οσον αφορά την κερκίδα αυτή ενσωματώνει πλαστικά πτυσσόμενα καρεκλάκια τα οποία έχουν την δυνατότητα σύνδεσης πολλών μαζί και είναι εύκολα στην μεταφορά, τοποθέτηση και μετακίνησή τους. Η κερκίδα διαθέτει αρχικό ύψος 1m, μπροστινό διάδρομο 1m και δύο διαδρόμους αριστερά και δεξιά διαστάσεων 2m.

Περισσότερες πληροφορίες για την εγκατάσταση θα σας δώσουν στη Metron Stages…

Επαφή
Metron Stages

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση