Διαφήμιση
Τρίτη, 30 Μάιος 2017 00:37

Το πολυσύνθετο concept των Grey Studios παρουσιάστηκε αναλυτικά στη φετινή έκθεση MWE 2017 στο Ζάππειο...

Τα Grey Studios συμμετείχαν για 2η συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση Music World Expo στο Ζάππειο, παρουσιάζοντας το σύνολο των υπηρεσιών που παρέχουν στους συνεργάτες και πελάτες τους.
Πιο συγκεκριμένα, τα Grey Studios παρουσίασαν τις διαφορετικές επιλογές των 3 στούντιο που διαθέτουν στις εγκαταστάσεις τους (main studio, Sound Park - production room, WorkStation-Dj booth) που έχουν δημιουργηθεί ώστε να φιλοξενούν για εργασία και μίξη από τον ποιο αρχάριο χρήστη μέχρι και τον πλέον καταρτισμένο επαγγελματία.

Στο booth των Grey Studios επικοινωνήθηκαν στο κοινό τα ιδιαίτερα σεμινάρια μουσικής παραγωγής που πραγματοποιούνται πάνω στα πιο δημοφιλή software Cubase, Logic, Ableton, FL Studio, Pro Tools με την παρουσία και των 5 καθηγητών.

Στο dj booth που είχε στηθεί ειδικά για τις ανάγκες της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν live dj set των καθηγητών (Τάσος Παπαδόπουλος –Anastasio, Sparky T) για τα ιδιαίτερα σεμινάρια dj.

Επίσης, στο περίπτερο των Grey Studios φιλοξενήθηκε η νέα σειρά studio monitor ηχείων της Genelec 8320 και παρουσιάστηκε σε όλους τους ενδιαφερόμενους μαζί με τη νέα τεχνολογία Smart Active Monitor (SAM) που υποστηρίζει τη βέλτιστη ρύθμιση, λειτουργία και χρήση των ηχείων της εταιρίας.

Επαφή
Grey Studios

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση