Διαφήμιση
Δευτέρα, 29 Μάιος 2017 14:15

Soundworks: Με online Speaker Shop στην MWE 2017

Η εταιρία Soundworks Audiovisual ως γνωστόν ειδικεύεται στα μεγάφωνα (αντιπροσώπευση των FANE INTERNATIONAL, PRECISION DEVICES, αλλά και συνεργασία ως προμηθευτές των EMINENCE & BMS) και πλέον ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα που σημαίνει ακόμα μεγαλύτερη εξειδίκευση και ευελιξία. Ετσι, στα πλαίσια της έκθεσης Music World Expo 2017 του Ζαππείου, παρουσίασε το νέο της τμήμα Speaker Shop και το νέο της online κατάστημα 

Όπως παρουσίασε αλλά και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εταιρία στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο τύπου, το  Speaker Shop ασχολείται αποκλειστικά με τη μελέτη-κατασκευή, ανακατασκευή και αναβάθμιση των ηχείων, παρέχοντας υλικά κατασκευής, ανταλλακτικά, καθώς και έτοιμα σχέδια και λύσεις. Όλα αυτά προέρχονται από τη 15ετή εμπειρία της εταιρίας στο στο στήσιμο συναυλιών (SOUNDWORKS AUDIOVISUAL), στις γνώσεις ηλεκτρονικών (SERVICEREPAIR.GR), αλλά και από την πιστοποίηση των στελεχών της εταιρίας ως χρήστες του συστήματος SMAART.

Ετσι, όσοι το επιθυμείτε, μπορείτε με τη βοήθεια και την καθοδήγηση των ανθρώπων της Soundworks, να κατασκευάσετε ένα ηχητικό σύστημα με προδιαγραφές επώνυμων εταιρειών, με σημαντικά χαμηλότερο όμως κόστος.

Η εταιρία, μέσω του Speaker Shop παρουσίασε πλήθος παρελκόμενων και λύσεων, από την κατασκευή της καμπίνας του ηχείου σε CNC ROUTER μέχρι και την τελευταία βίδα που θα χρειαστεί κάθε ενδιαφερόμενος, ενώ διατίθενται και προγράμματα SPEAKER SIMULATION και REALTIME ANALYSING για κατασκευές ClosedBox , Bass Reflex, Hornload, αλλά και για πιο πολύπλοκες κατασκευές όπως LINE ARRAY SYSTEMS & POINT SOURCE SYSTEMS.

Φυσικά, στο περίπτερο της εταιρίας στην έκθεση υπήρχαν και οι σημαντικότερες μεγαφωνικές μονάδες των εταιριών FANE INTERNATIONAL και PRECISION DEVICES που αντιπροσωπεύει η Soundworks Audiovisual στη χώρα μας.

Επαφή
Soundworks Audiovisual

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση