Διαφήμιση
Σάββατο, 03 Δεκέμβριος 2016 12:13

Το Casper Club, ένα από τα πιο δημοφιλή club της Θεσσαλονίκης, εξοπλίστηκε εξ’ ολοκλήρου με TW Audio. Ας το δούμε…

Το Casper Club (πρώην Βερύκοκο) βρίσκεται στα Λαδάδικα, στην καρδιά της διασκέδασης και της εστίασης της Θεσσαλονίκης. Το Casper είναι και Bar και Club ταυτόχρονα, αποτελώντας έναν ιδιαίτερο πολυχώρο διασκέδασης...
Τις εντυπώσεις στο Casper Club κερδίζουν τα μοντέρνα διακοσμητικά του στοιχεία, ενώ ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο που δίνει ταυτότητα στο χώρο και τον κάνει να ξεχωρίζει είναι και το ηχητικό σύστημα της TW Audio που έχει εγκατασταθεί σε όλους τους επιμέρους χώρους του μαγαζιού. Το Casper αποτελείται από το ισόγειο και τρείς ημιορόφους και πρωταρχικός στόχος των ιδιοκτητών του μαγαζιού ήταν ο ενιαίος σε χαρακτήρα ήχος, ενώ προτεραιότητα δόθηκε και στην πιστότητα. 

Ετσι, επιλέχθηκαν παντού τα συστήματα της TW Audio. Συγκεκριμένα, στον ισόγειο χώρο, που εκτός από DJing φιλοξενούνται και Live (από καλλιτέχνες όπως Γιώργος Σαμπάνης, Ηλίας Βρεττός,Ηλίας Καμπακάκης κλπ), τοποθετήθηκαν τα δύο T24, ενώ επίσης έχουν τοποθετηθεί 4 x B30 (sub woofer με δυο 15ιντσα), 4 x M10, 4 x M12 (της ευέλικτης σειράς Μ) και 2 x B18 (sub με μονό 18ιντσο γούφερ) στο σύνολο του χώρου μαζί με τους δυο ημιορόφους. Σημειωτέον ότι τα δυο M12 χρησιμοποιούνται ως side fills στα Live, αλλά και ως monitors για τους DJ’s.
Όλα τους οδηγούνται από συνολικά 5 ενισχυτές K3DSP της Powersoft.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη εταιρία Digikal που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της Γερμανικής TW Audio σε Ελλάδα και Κύπρο.

Επαφή
Digikal

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση