Διαφήμιση
Παρασκευή, 07 Οκτώβριος 2016 12:43

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το NEC Open Day της εταιρίας Φ. Νάκας…

Ένα πραγματικά ξεχωριστό και ολοκληρωμένο Open Day για τα προιόντα της NEC, πραγματοποίησε η εταιρία Φ. Νάκας στις κεντγρικές εγκαταστάσεις της στην Παιανία. Στο event παρουσιάστηκαν όλες οι νέες τεχνολογίες και τα νέα προϊόντα της NEC, και οι παρευρισκόμενοι (η συμμετοχή των οποίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν στο aLive τα στελέχη της εταιρίας) είχαν την ευκαιρία να δούν από κοντά τη νέα σειρά Laser Projectors της NEC, τις νέες οθόνες Touch, τα νέα monitors 4K της εταιρίας και βεβαίως τα νέα short throw μοντέλα προβολικών της και τις πολλαπλές λύσεις Digital Signange που παρουσιάστηκαν σε συνδυασμό με τα επαγγελματικά monitors της NEC.
Ιδού και το δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρία Φ. Νάκας σχετικά με την εκδήλωση…

Δελτίο τύπου – Φ. Νάκας (NEC Open Day)
«Ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακή συμμετοχή και μεγάλη επιτυχία το OPEN DAY με προϊόντα της εταιρείας NEC που πραγματοποιήθηκε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας μας στην Παιανία. Στην παρουσίασή μας συναντήθηκαν πάνω από 35 εξειδικευμένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην αγορά της εικόνας και του Digital Signance αλλά και γενικότερα από το χώρο των επαγγελματικών εγκαταστάσεων και ενοικιάσεως εξοπλισμού επαγγελματικού ήχου και εικόνας.
Με την πολύτιμη βοήθεια των εκπροσώπων της ΝΕC Pablo Gioulino (Area Export Manager) και Massimo Gaettano (Technical support ) όλοι οι καλεσμένοι μας είχαν την ευκαιρία να δούν από κοντά να δοκιμάσουν και να ενημερωθούν για όλες τις νέες τεχνολογίες και προϊόντα όπως:
Την νέα σειρά Laser Projectors
Tις νέες οθόνες Touch
Tις νέες σειρές monitors 4K
Tα νέα short throw μοντέλα
Αλλά και όλες τις ψηφιακές λύσεις Digital Signance που συνδυάζονται με τα επαγγελματικά monitors της NEC.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παραβρέθηκαν και να δηλώσουμε πως η εντυπωσιακή συμμετοχή εξειδικευμένων συνεργατών καθώς και το μεγάλο ενδιαφέρον των συμμετεχόντων αποτελούν για εμάς τα καλύτερα εχέγγυα για να επαναλάβουμε σύντομα κάτι ανάλογο.
Με εκτίμηση, Τμήμα marketing, Φίλιππος Νάκας ΑΒΕΕΤΕ."

Eπαφή
Φίλιππος Νάκας ΑΒΕΕΤΕ
τηλ: 210 6686000

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση