Διαφήμιση
Τρίτη, 31 Μάιος 2016 20:02

To περίπτερο της RM Audio ήταν γεμάτο με μεγάφωνα και drivers της Ιταλικής Faital PRO, έτοιμα να καλύψουν κάθε ανάγκη και επαγγελματική εφαρμογή...

Στο περίπτερο της RM Audio παρουσιάστηκε μια μεγάλη γκάμα μεγαφώνων της Ιταλικής Faital PRO, τα οποία απευθύνονταν σε μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών επαγγελματικού audio. Αναμφίβολα ένα από τα πλέον ξεχωριστά μεγάφωνα της Faital PRO που φιλοξενήθηκαν στο booth της RM Audio στην έκθεση Music World Expo στο Ζάππειο, ήταν το γούφερ 18HW1070 (AES Power 1600Watt, 97dB ευαισθησία με μαγητικό σύστημα από φερρίτη. Το εν λόγω γούφερ απέσπασε το βραβείο Namm show στην προηγούμενη έκθεση Namm. 

Ελλο ένα ξεχωριστό κομμάτι ήταν το 15FX560 με μαγνητικό συστημα νεοδυμίου, πρόσληψη ισχύος 1400Watt και 99dB ευαισθησία, καθώς και τα mid γούφερ της σειράς PR Series στις 10, 12 και 15 ίντσες και τα FE Series στις 3,4,5,6,8, και 10 ίντσες. Οσον αφορά τα HF Drivers, παρουσιάστηκαν τα νέα HF201 με μαγνήτη τιτανίου, πηνίο φωνής 74mm και πρόσληψη ισχύος 100Watt με ευαισθησία 108dB.  
Είδαμε επίσης το HF 146 με διάφραγμα κατασκευασμένο από ketone polymere ένας υλικό νέας τεχνολογίας και υψηλότερης αντοχής από άλλα υλικά όπως το τιτάνιο, που έχει όλες τις περγαμηνές για να αποτελέσει το νέο μεγάφωνο που θα προτιμούν στο άμεσο μέλλον πολλοί κατασκευαστές ηχείων. 

Στο περίπτερο της RM Audio οι επισκέπτες μπορούσαν να δούν και αναλυτικό video με τη γραμμή παραγωγής και ποιοτικών ελέγχων των μεγαφώνων της εταιρίας, καθώς και τα σύγχρονα μηχανήματα που έχει στη διάθεσή της η Ιταλική Faital PRO για την υλοποίηση και τη συναρμογή των ηχείων της.
Tέλος, να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι στο εκθεσιακό περίπτερο της RM Audio παραβρέθηκε η Valentina Rossi, υπεύθυνη πωλήσεων του Ιταλικού εργοστασίου.

RM Audio

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση