Διαφήμιση
Κυριακή, 29 Μάιος 2016 20:42

Η εταιρία Power Case παρουσίασε στο περίπτερό της μια μεγάλη γκάμα προτάσεων, λύσεων και εφαρμογών για flight case κάθε είδους & ειδικές κατασκευές…

Η εταιρία Power Case εξειδικεύεται στην κατασκευή flight case και ρακ κάθε είδους, καθώς και σε ειδικές κατασκευές. Όλα αυτά μπόρεσαν να τα δούν από κοντά στο περίπτερο της έκθεσης όλοι οι επαγγελματίες (και μη) που πέρασαν από την Music World Expo το 3ήμερο 13-15 Μαίου 2016. Επίσης είχαν την ευκαιρία να δουν και πλούσιο φωτογραφικό υλικό (προβαλλόταν συνεχώς σε ένα TV Monitor 75 ιντσών) από εκατοντάδες ειδικές και custom κατασκευές που έχει υλοποιήσει η εταιρία.
Από προϊόντα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το νέο Rack 1U που έκανε το ντεμπούτο του προ 2μήνου περίπου στο περίπτερο της Penn-Elcom στη διεθνή έκθεση Prolight+sound της Φρανκφούρτης, καθώς και ένα Rack 4U με vibration, με υλικά Slam – Lid επίσης της Penn Elcom. Οι ενδιαφερόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να δούν από κοντά μια ικανή γκάμα από κουτιά μεταφοράς καλωδίων σε διάφορες διαστάσεις και χρωματισμούς. Παρουσιάστηκαν επίσης Rack με ρόδες και χωρίς, σε διάφορες διαστάσεις, καθώς και ένα τριπλό Flight Case για TV Monitor 75 ιντσών. Τέλος, υπήρχαν πολλές και διαφορετικές βαλίτσες αλουμινίου N-Case 1 ΚΑΙ N Case 2, σε διάφορες διαστάσεις και για διάφορες χρήσεις, καθώς και Flight Case καπνού με μπουκάλες διοξειδίου.

Επαφή
Power Case

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση