Διαφήμιση
Τρίτη, 14 Απρίλιος 2015 18:17

Η συνεχής αύξηση των πωλήσεων στην L-Acoustics ανάγκασε την εταιρία να επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της με 3 νέες…

Λίγο πρίν την έκθεση Prolight+Sound 2015 η L-Acoustics ανακοίνωσε τη διεύρυνση των εγκαταστάσεών της με 3 νέες, στους τομείς της παραγωγής, των logistics και του ξυλουργείου για τις καμπίνες της.
Σύμφωνα με την εταιρία, οι νέες αυτές προσθήκες στις εγκαταστάσεις της θα την βοηθήσουν να αυξήσει σημαντικά την παραγωγή των προϊόντων της έως το τέλος του 2015. 
Οι νέες εγκαταστάσεις logistics ξεκίνησαν να λειτουργούν ήδη από τις αρχές της χρονιάς και βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Παρισιού κοντά στην έδρα της εταιρίας στο Marcoussis. Η νέα αποθήκη αυξάνει τις logistics εγκαταστάσεις της εταιρίας κατά 300%.
Οσον αφορά το χώρο του εργοστασίου και της προϊοντικής παραγωγής, αυτός διευρύνθηκε επίσης με την προσθήκη ενός νέου χώρου συναρμολόγησης ηχείων που προσθέτει ακόμα 3,000m2 στην ήδη υπάρχουσα γραμμή παραγωγής και χάρη σε αυτή την προσθήκη η εταιρία διπλασιάζει τον όγκο παραγωγής της.
Πλέον τα κεντρικά της εταιρίας (με εμβαδόν 4.000 τμ) που έως τώρα συστέγαζαν τις ομάδες production και business, από δω και στο εξής θα στεγάζουν τους τομείς του business operations και το R&D τμήμα.
Τέλος το ξυλουργείο της L-Acoustics που εδρεύει στην ευρύτερη περιοχή του Στρασβούργου, μετά το καλοκαίρι θα διαθέτει διπλάσιες εγκαταστάσεις μετά το άνοιγμα ενός νέου χώρου με εμβαδόν 5,000m2. Εκεί κατασκευάζονται και βάφονται οι καμπίνες όλων των ηχείων της εταιρίας. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Stéphane Ecalle, υπεύθυνος  marketing της L-Acoustics, η τεράστια ζήτηση από την παγκόσμια αγορά των νέων συστημάτων της εταιρίας όπως το Κ2, επέβαλε την ανάπτυξη της εταιρίας και τη διεύρυνση των εγκαταστάσεών της…

Επαφή
Ακουστική
 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση