Διαφήμιση
Παρασκευή, 10 Απρίλιος 2015 15:14

Ο ήλιος του Αιγαίου δίνει ενέργεια στο σύστημα DEVA της Powersoft...

Από την εταιρία DNA Systems ενημερωθήκαμε για την πρώτη εγκατάσταση στη χώρα μας, του πρωτοποριακού συστήματος DEVA της Powersoft…

Δελτίο Τύπου - DNA Systems
«Το Naoussa Hills Boutique Resort, καλύπτει τις ανάγκες του σε ήχο, οπτική επικοινωνία και φωτισμό στο χώρο της πισίνας του, με τις λύσεις που προσφέρει η τεχνολογία του DEVA της Powersoft. Η απαίτηση στην εταιρεία μας ήρθε ύστερα από την  παρουσίαση του συστήματος στα πλαίσια της έκθεσης 100% hotel show, τον περασμένο Φεβρουάριο. Μεταξύ των πολλών επισκεπτών στο περίπτερο τής DNA Systems, ήταν και οι ιδιοκτήτες του Naoussa Hills. Ύστερα από το ενδιαφέρων τους για την πρωτοποριακή τεχνολογία και την ευελιξία του DEVA, προχωρήσαμε στην εξεύρεση λύσης σύμφωνα με τις ανάγκες των αναγκών, του χώρου και του κόστους επένδυσης.
Η λύση που δώσαμε ήταν για ένα DEVA AVL, ένα DEVA Passive και ένα ηλιακό πάνελ 35w που τροφοδοτεί το σύστημα με ηλεκτρική ενέργεια. Ο έλεγχος γίνεται από το Linux based, DEVA system manager που έχει εγκατασταθεί σε ένα φορητό υπολογιστή και επικοινωνεί μέσω WiFi με το σύστημα. Το σύστημα μπορεί να αναπαράγει ηχητικά και μουσικά αρχεία, προγραμματιζόμενα σε ημερήσιες ρουτίνες, live wed radio streaming, αλλά παράλληλα μπορεί ο χρήστης να έχει οπτική επικοινωνία στο χώρο μέσω της κάμερας, αμφίδρομη επικοινωνία ακόμα και έλεγχο μέσω GSM δικτύου. Οι πρώτες δοκιμές τελείωσαν με επιτυχία σήμερα, με την παράδοση του συστήματος και όλοι είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι από το ηχητικό αποτέλεσμα, την ευελιξία, την ευκολία εγκατάστασης και τις συνολικές δυνατότητες του συστήματος.
Ευχαριστούμε πολύ το Naoussa Hills για την εμπιστοσύνη, για την πρωτοποριακή σκέψη και τη χρήση τεχνολογιών φιλικών προς το περιβάλλον».

Περισσότερες πληροφορίες για το DEVA της Powersoft, την τεχνολογία του, τις δυνατότητές τους και τις τιμές του, θα σας δώσουν στην DNA Systems...

Επαφή
DNA Systems

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση