Διαφήμιση
Κυριακή, 08 Ιούνιος 2014 21:27

Η Γαλλική Active Audio κατασκευάζει ηχεία υψηλής πιστότητας για Public adress εφαρμογές όπου η ακουστική συναντά την αρχιτεκτονική…

Η εταιρία N. Ευθυμιάδης ανακοινώνει την αποκλειστική συνεργασία της με τη Γαλλική εταιρία Active Audio. Η Active Audio ιδρύθηκε το 2002 από τον Xavier Meynial (καθηγητή & ερευνητή Ακουστικής στο Acoustics Laboratory του Πανεπιστημίου του Maine στη Γαλλία) και ειδικεύεται στην κατασκευή ηχείων (ηχεία – κολώνες) ελεγχόμενης ακτινοβολίας (ψηφιακά και γεωμετρικά) και υψηλού αρχιτεκτονικού προφίλ, που προορίζονται για χώρους όπου πρώτη προτεραιότητα είναι η ακουστική επίλυση προβλημάτων ανάκλασης λόγω υψηλού χρόνου αντήχησης, σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική των ηχείων και της ένταξής τους στο χώρο ως αρχιτεκτονικό στοιχείο. 

Η βασική τεχνολογία πίσω από τα ηχεία της Active Audio ονομάζεται DGRC και αποτελεί τη βασική φιλοσοφία της εταιρίας, καθώς αλλάζει το συνήθη τρόπο ελέγχου μιας συστοιχείας Digitally steerable column loudspeakers. H βασική διαφορά είναι ότι τα DGRC columns, συγκριτικά με τις ‘κλασικές’ υλοποιήσεις από ηχεία – κολώνες που ελέγχονται μέσω DSP, μειώνει δραστικά τον αριθμό καναλιών που ελέγχονται ανεξάρτητα. Το γεγονός αυτό επιτρέπει την τοποθέτηση των ηλεκτρονικών εκτός της ‘κολώνας’ που έχει μια σειρά πλεονεκτήματα, όπως ευκολία εγκατάστασης, κοινά ηλεκτρονικά για όλα τα ηχεία – κολώνες, καθώς και μεγαλύτερη ασφάλεια στην εγκατάσταση, καθώς όλα τα ηλεκτρονικά στοιχεία μπορούν να τοποθετηθούν και να ασφαλιστούν σε ένα control room.  

Η Active Audio διαθέτει τις εξής σειρές ηχείων: StepArray, Ray-On, τα In ceiling EL62, τα Sub Woofer SA12-SW και SA12-SWΑ, τον ψηφιακή επεξεργαστή NUT, καθώς και ενισχυτικά (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ενισχυτικά άλλου κατασκευαστή). Τα ηχεία – κολώνες της Active Audio προορίζονται για χώρους όπως εκλησσίες, αεροδρόμια, σταθμοί τρένων, mall, χώροι μαζικής εστίασης κλπ.

Περισσότερες πληροφορίες για την Active Audio και τα προϊόντα της, θα σας πούνε στην εταιρία Shure - Ν. Ευθυμιάδης, που τα αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά…

Επαφή
Ν. Ευθυμιάδης
Active Audio


Rate this item
(4 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση