Διαφήμιση
Πέμπτη, 23 Ιανουάριος 2014 11:43

Video Wall υψηλής ευκρίνειας στο STAR Channel από την LG Electronics

Από την LG Electronics λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με την εγκατάσταση 25 επαγγελματικών LED Video Wall Οθονών 55 ιντσών της σειράς WV70MS-Β (55WV70MS-B) της LG στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Channel. 

Δελτίο τύπου - LG Electronics
«H LG Electronics (LG) παρουσιάζει μια ακόμη επιτυχημένη συνεργασία, παρέχοντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Channel επαγγελματικές οθόνες Video Wall υψηλής ευκρίνειας. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για 25 Επαγγελματικές LED Video Wall Οθόνες 55 ιντσών της σειράς WV70MS-Β (55WV70MS-B). Οι Video Wall οθόνες της σειράς WV70MS-B, έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο που να μπορούν να αξιοποιηθούν σε οποιεσδήποτε εφαρμογές Digital Signage (ψηφιακή σήμανση), όπως είναι η προβολή ενημερωτικού ή διαφημιστικού περιεχομένου σε εμπορικά κέντρα, βιτρίνες καταστημάτων, σταθμούς μέσων μαζικής μεταφοράς ή χώρους παραγωγής τηλεοπτικού προγράμματος, όπου απαιτείται λειτουργία 24/7, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και υψηλή ποιότητα απεικόνισης κάτω από απαιτητικές συνθήκες.

Το Star Channel επέλεξε τις συγκεκριμένες LG Video Wall οθόνες για την κάλυψη των ανάγκων της παραγωγής του δελτίου ειδήσεων καθώς και της καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής LIVE U με την Πόπη Τσαπανίδου. Τα μοντέλα της σειράς WV70MS-B, χάρη στην τεχνολογία Super IPS οι εικόνες διατηρούν τη χρωματική ακρίβεια και τον υψηλό λόγο αντίθεσης, ακόμη και σε πολύ μεγάλες γωνίες θέασης (έως 178°). Παράλληλα, η εξαιρετικά υψηλή φωτεινότητα των 800 nits και το ειδικό φίλτρο τεχνολογίας Shine Out που απορροφά τις αντανακλάσεις, επιτρέπουν στην 55WV70MS-B την άψογη προβολή ψηφιακού περιεχομένου ακόμη και σε χώρους με πολλαπλές πηγές έντονου φωτισμού όπως σε ένα χώρο παραγωγής τηλεοπτικού προγράμματος.

Επιπλέον, το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο (μόλις 5.3 χιλιοστά bezel-to-bezel) διευκολύνει την κατασκευή εντυπωσιακού video wall, τo οποίo δίνει την αίσθηση μιας ενιαίας οθόνης μεγάλων διαστάσεων (διάταξη οθονών έως και 15x15), δημιουργώντας ένα σκηνικό υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας. Τέλος η λειτουργία Auto Calibration προσαρμόζει το χρώμα και τη φωτεινότητα κάθε οθόνης του video wall ξεχωριστά εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη απεικόνιση σε ολόκληρη την επιφάνεια προβολής και μειώνοντας τα λειτουργικά κόστη της επένδυσης.

Η επιλογή της LG από το STAR Channel υπογραμμίζει, για άλλη μία φορά, τη δυνατότητα της εταιρείας να προσφέρει oλοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις υψηλών προδιαγραφών, αξιοποιώντας τις πολλές καινοτομικές λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της, για να καλύψει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες κάθε επιχείρησης».

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στο τμήμα B2B της LG Electronics Hellas, όπου μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις ολοκληρωμένες λύσεις, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η LG Electronics σε εταιρικούς πελάτες.

Επαφή
LG Electronics Hellas / B2B 

 

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση