Διαφήμιση
Τετάρτη, 21 Αύγουστος 2013 10:56

Ένα από τα πιο γνωστά branding night clubs της χώρας, το club "W" Nafplio εμπιστεύεται τον ήχο του στην εταιρεία DNA Systems. Ιδού το σύστημα...

Ύστερα από τις συζητήσεις με τους ιδιοκτήτες και την πλήρη κατανόηση των αναγκών του χώρου, η εταιρία DNA Systems σχεδίασε και εγκατέστησε ένα πλήρες ηχητικό σύστημα μεγάλης ισχύος για την κάλυψη των αναγκών του club W στο Ναύπλιο.
Το σύστημα αποτελείτε από έξι δορυφόρους T&M Unity 12, τοποθετημένους σε cluster των τριών για το κυρίως P.A. Τέσσερα διπλά δεκαοχτάρια Τ&Μ Unity 218 SUB ανέλαβαν το… βαρύ έργο για βαθύ χαμηλό με ισχύ 16.000 Watts. Λόγω του υπερυψωμένου "μπαλκονιού" σε όλη την περίμετρο του χώρου, τοποθετήθηκαν 12 Τ&Μ XS8 για την κάλυψη των ‘κρυφών’ σημείων μαζί με τέσσερα Τ&Μ XS 10 SUB.Την ενίσχυση των Unity 12 ανέλαβε ένας Powersoft Κ3 DSP, τα Unity 218 SUB οδήγησε ένας Powersoft K6 DSP, τα δώδεκα XS 8 ένας Powersoft Μ30D DSP (σημειωτέον ότι τα XS διαθέτουν επιλογέα επιλογής ωμικής αντίστασης), ενώ την οδήγηση των XS10 SUB ανέλαβε ένας Powersoft M14D DSP. Όλο το σύστημα ελέγχεται πλήρως από το λογισμικό Armonia της Powersoft, με δυνατότητα ελέγχου Xover, delay lines, limiters, EQs, damping control και Vrms output.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η DNA Systems, το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε τους εγκαταστάτες αλλά και τους υπεύθυνους του club που το επέλεξαν, αφού η ποιότητα του ήχου και η μέγιστη ένταση που επιτυγχάνει το σύστημα σε σχέση με το budget του, αποτελούν μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή επίδοση…
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σύστημα, αλλά και τα προϊόντα των T&M και Powersoft επικοινωνείστε με την εταιρία DNA Systems.

Επαφή
DNA Systems

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση