Διαφήμιση
Παρασκευή, 10 Μάιος 2013 14:04

H εταιρία Audio-S εγκατέστησε ηχεία της KV2 Audio (ESD 36) στο bar Boston της Θεσσαλονίκης με θέα το Θερμαϊκό…

Από την εταιρία Audio-S του Ηλία Σιάτρα, λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με την εγκατάσταση των ηχείων της KV2 Audio στο bar Boston της Θεσσαλονίκης, ένα πραγματικά εντυπωσιακό Coffee Tail Bar με minimal διακόσμηση και υπέροχη θέα στον κόλπο του Θερμαϊκού του οποίου τη διακόσμηση έχει επιμεληθεί ο Νίκος Αγγελίδης.

Δελτίο Τύπου - Audio-S made perfectly clear episode 2 with KV2 Audio
"Μετά από την πρόσφατη εγκατάσταση – αναβάθμιση του club Markiz της Θεσσαλονίκης με εξοπλισμό της KV2 Audio από την εταιρία Audio-S, σε συνεργασία με την Audigys, αντιπρόσωπο της KV2 Audio στην Ελλάδα, σειρά πήρε  το καινούργιο καφέ μπαρ Boston στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 
Οι ιδιοκτήτες  μετά από εκτεταμένες συζητήσεις με την Audio-S σχετικά με την  βελτιστοποίηση του ήχου του Boston, κατέληξαν ότι στο χώρο θα έπρεπε να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερα ηχεία, χωρίς  κανένα συμβιβασμό στην κάλυψη, την ευκρίνεια και ειδικά την απόδοση των χαμηλών συχνοτήτων. Περιορισμοί υπήρχαν στην χρήση subwoofer στον εν λόγω χώρο.  Η Audio-S  λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις απαιτήσεις και τους περιορισμούς, πρότεινε την τοποθέτηση ηχείων ESD 36 της KV2 Audio. Οι εντυπώσεις μετά την ακρόαση ήταν άριστες. Μόνον θετικά σχόλια υπήρξαν σχετικά με την άριστη και αψεγάδιαστη αναπαραγωγή της μουσικής πληροφορίας, ανεξαρτήτως ηχητικής πηγής και στάθμης από ηχείο αυτού του μεγέθους. 
Η τωρινή εγκατάσταση αποτελείται από δυο ESD 36 της KV2, τα οποία αντικατέστησαν οκτώ ηχεία και ένα subwoofer, γνωστού κατασκευαστικού οίκου που υπήρχαν στο χώρο".                               

Επαφή
Audio-S 
τηλ. 23220-61514

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση