Διαφήμιση
Δευτέρα, 28 Ιανουάριος 2013 01:30

Η LG Electronics Ελλάς, εξόπλισε το Amanzoe Resort στo Πόρτο Χέλι με Hotel τηλεοράσεις LG Full HD και 3D Blu ray players…

Από την LG Electronics Ελλάς μας ήρθε η ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με τον εξοπλισμό του ξενοδοχείου Amanzoe Resort στo Πόρτο Χέλι με Hotel τηλεοράσεις LG Full HD καθώς και 3D Blu ray players.

LG Electronics Ελλάς (LG) – Δελτίο τύπου
«Η LG Electronics Ελλάς (LG), εξόπλισε το Amanzoe Resort στo Πόρτο Χέλι με Hotel τηλεοράσεις LG Full HD καθώς και 3D Blu ray players. Ειδικότερα, η LG συνεργάστηκε με το Amanzoe Resort για τον εξοπλισμό των πολυτελών pavilion και villas του resort με τηλεοράσεις διαφόρων μεγεθών από τις σειρές LG 37LT360C, LG 50PA5500 και LG 42LV355C καθώς και Blu Ray players (LG BP620), τα οποία εναρμονίζονται πλήρως με τις απαιτητικές προδιαγραφές του ξενοδοχείου.

Η LG ξεχώρισε ως ο ιδανικός συνεργάτης για το Amanzoe Resort καθώς τα προϊόντα της εταιρείας αποτελούν την ιδανική επιλογή χάρη στην εξαιρετική σχεδίαση, στις εντυπωσιακές λειτουργίες, στην κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου, καθώς και στη σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους.

Επιπλέον, οι τηλεοράσεις της LG διαθέτουν εύρος κορυφαίων λειτουργιών, τόσο για τους ξενοδόχους όσο και για τους επισκέπτες, εξασφαλίζοντας την απόλυτη εμπειρία θέασης. Ενδεικτικά, η welcome screen τους επιτρέπει να δημιουργούν προσωποποιημένη οθόνη υποδοχής ενώ το ‘Ξενοδοχειακό Μενού’ περιέχει ρυθμίσεις όπως το κλείδωμα του μενού προγραμματισμού ρυθμίσεων των καναλιών, καθορισμός ανώτατου ορίου εντάσεως ήχου και ενεργοποίηση της τηλεόρασης σε συγκεκριμένο κανάλι. Επιπλέον με την εύχρηστη λειτουργία IR Pass through εξασφαλίζεται η δυνατότητα  δημιουργίας Pay TV εφαρμογής. Οι τηλεοράσεις LG διαθέτουν την πιστοποίηση Energy Star, καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα και συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

Παράλληλα, οι τηλεοράσεις προσφέρουν υψηλή συνδεσιμότητα κάνοντας πιο εύκολη τη δυνατότητα σύνδεσης με άλλες συμβατές ψηφιακές συσκευές πολυμέσων, όπως MP3 player και ψηφιακές κάμερες, ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν το δικό τους περιεχόμενο. Η LG Electronics Ελλάς, με πολυάριθμες συνεργασίες με μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς της τουριστικής αγοράς, αποτελεί έναν έμπειρο και αξιόπιστο συνεργάτη, αναπτύσσοντας ιδανικές λύσεις, γιατί Life’s Good!».

Επαφή
LG Electronics Hellas / B2B

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση