Διαφήμιση
Τετάρτη, 03 Οκτώβριος 2012 19:11

Η DNA Systems ανέλαβε τη μελέτη & εγκατάσταση συστημάτων προβολής LED στο κατάστημα Sephora Κολωνακίου…

Από τη DNA Systems λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων προβολής LED στο κατάστημα Sephora Κολωνακίου.

DNA Systems – Δελτίο Τύπου
«H αλυσίδα καταστημάτων Sephora, είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων ομορφιάς στην Ευρώπη. Διαθέτει καταστήματα στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες τα οποία είναι γνωστά για την ποιότητα των υπηρεσιών τους, κάτι που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται και στην χρήση πρωτοποριακών μεθόδων παρουσίασης των προϊόντων μέσα στο κατάστημα, κάνοντας την εμπειρία των πελατών πιο ολοκληρωμένη.

Όντας εταιρεία που ανήκει σε έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους παγκόσμια, τον όμιλο LVH, στον οποίο ανήκουν επίσης πολλά από τα γνωστά ονόματα της παγκόσμιας μόδας (Luis Vuiton, Gucci, Ferre κ.λ.π.) τα ποιοτικά standards σε κάθε λειτουργικό κομμάτι της εταιρείας είναι πάρα πολύ υψηλά. Το ίδιο συμβαίνει και στο Ελληνικό τμήμα της αλυσίδας Sephora. 
H DNA Systems συνεργάζεται για πολύ καιρό τώρα με τα καταστήματα Sephora, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει σε διάφορα καταστήματα της αλυσίδας εγκαταστάσεις παρουσίασης προϊόντων, με ειδικούς φωτισμούς και προβολικά συστήματα. Η απόλυτη ικανοποίηση των υπευθύνωv της εταιρείας από τα ποιοτικά standards της DNA Systems, οδήγησε στην πρόσφατη συνεργασία για την πραγματοποίηση ενός πολύ ευαίσθητου και σημαντικού έργου, την εγκατάσταση ενός πρωτοποριακού συστήματος παρουσίασης διαφημιστικών μηνυμάτων στο ριζικά ανακαινισμένο κατάστημα Sephora Κολωνακίου. Το κατάστημα είναι πολύ σημαντικό για της αλυσίδα λόγω της στρατηγικής τοποθέτησής του στην πιο εύρωστη οικονομικά περιοχή της Αθήνας και λόγω της ιστορικότητάς του. Η εντολή ήταν ξεκάθαρη. Έπρεπε να μπει ότι πιο εξελιγμένο τεχνολογικά, που να προβάλει την αισθητική του χώρου και να προσφέρει μοναδική αγοραστική εμπειρία.

Έγιναν διάφορες προτάσεις και μελέτες από την εταιρεία μας. Μετά από πολλές συζητήσεις με τον τεχνικό διευθυντή της εταιρείας, η απόφαση πάρθηκε για δύο custom οθόνες LED 6mm για τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος και για άλλες δύο LED κατασκευές 12mm για τον εσωτερικό. 
Επιλέχθηκαν συστήματα της Division (Moth 12) και της LedSquare (Apha 6 Led) που είναι συστήματα πολύ υψηλής απόδοσης, με μεγάλη αξιοπιστία και σταθερότητα, σε πολύ λογικό κόστος. Και τα δύο συστήματα προσαρμόστηκαν με custom τρόπο, ειδικά δε στις εξωτερικές οθόνες χρειάστηκε να εφαρμοστούν πρωτοποριακές λύσεις που εντυπωσίασαν ακόμη και τους πολύ έμπειρους τεχνικούς υπευθύνους του ομίλου. Το αποτέλεσμα δικαίωσε για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη των καταστημάτων Sephora στην DNA Systems, αφού πήρε τα καλύτερα σχόλια από την διοίκηση του ομίλου, κάτι που φάνηκε από τις κριτικές και τα σχόλια θαυμασμού από τα προσκεκλημένα στελέχη καταστημάτων Sephpra από όλη την Ευρώπη στα εγκαίνια του καταστήματος».

Επαφή
DNA Systems

 

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση