Διαφήμιση
Τετάρτη, 25 Ιούλιος 2012 19:09

Τα House of Blues, η δημοφιλής αλυσίδα Live venues στην Αμερική (συνολικά 13 club) εξοπλίζονται με Soundcraft...

Τα περίφημα House of Blues είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην Αμερική καθώς φιλοξενούν συνεχώς πολλές και αξιόλογες μουσικές μπάντες για Live. Συνολικά υπάρχουν 13 House of Blues ως τώρα σε όλη την Αμερική, τα οποία διαθέτουν εξοπλισμό πρώτης γραμμής που φροντίζουν να αναβαθμίζουν συνεχώς. Μια τέτοια αναβάθμιση, έλαβε χώρα πρόσφατα στα House of Blues της Νέας Ορλεάνης και του Anaheim, καθώς και στο HOB του Mandalay Bay του Las Vegas.
Και οι τρείς αυτοί χώροι, αναβάθμισαν τις κονσόλες τους αποκτώντας νέες ψηφιακές κονσόλες της Soundcraft. Τα δυο πρώτα House of Blues αυτά της Νέας Ορλεάνης και του Anaheim, απέκτησαν μια Soundcraft Vi4 και Vi6 αντίστοιχα, ενώ μια Vi1 μπήκε στο House of Blues του Mandalay Bay. 
υπεύθυνος των χώρων ανέφερε ότι η επιλογή τους βασίστηκε στα rider των περισσοτέρων συγκροτημάτων & καλλιτεχνών, αλλά και στο γεγονός ότι η σειρά Vi της Soundcraft περιλαμβάνει ποιοτικά σε ήχο και εύχρηστα στο χειρισμό και τη λειτουργία ψηφιακά μίξερ.
Η εταιρία που υποστηρίζει ηχητικά όλα τα House of Blues στην Αμερική, είναι η Sound Image η οποία στο House of Blues του Mandalay Bay hotel αναβάθμισε και το ηχητικό του σύστημα, εγκαθιστώντας το πρώτο VTX line array σύστημα της JBL στην Αμερική (το πρώτο που μπήκε σε μόνιμη εγκατάσταση). Ο εν λόγω χώρος θα αποτελέσει για τα επόμενα δυο χρόνια το ‘μόνιμο σπίτι’ του Carlos Santana, ο οποίος θα παρουσιάσει εκεί το show “Greatest Hits Live: Yesterday, Today and Tomorrow” που θα διαρκέσει έως το 2014. Σημειωτέον ότι τα House of Blues του Houston και της Βοστώνης ήδη διαθέτουν από δυο Soundcraft Vi6 έκαστο, για το front-of-house και τα monitors.
Περισσότερες πληροφορίες για τα ψηφιακά μίξερ της Soundcraft θα σας δώσουν στο Bon Studio.

Επαφή
Bon Studio

 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση