Διαφήμιση
Δευτέρα, 14 Νοέμβριος 2011 11:37

Ο θεατρικός οργανισμός Δρόμος με Δέντρα «BAUMSTRASSE" εξοπλίστηκε με μια ολοκαίνουργια DiGiCo SD-9 install pack...

Από την εταιρεία Καριώτης Ο.Ε. λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου για την προμήθεια μια νέας ψηφιακής κονσόλας DiGiCo στο θέατρο Δρόμος με Δέντρα.

Αφοι Καριώτη Ο.Ε. – Δελτίο Τύπου
«Ο θεατρικός οργανισμός Δρόμος με Δέντρα «BAUMSTRASSE" εξοπλίστηκε  με μια DiGiCo SD-9 install pack. Η ευκολία στην χρήση και η κοινή ηχητική ποιότητα με τις μεγαλύτερες κονσόλες της εταιρείας, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή της κονσόλας σε σχέση με τα μοντέλα του ανταγωνισμού. Η κονσόλα συνοδεύτηκε  από multi Cat-5 μήκους 75 μέτρων και stage box που σε συνδυασμό με τον πολύ μικρό όγκο της κονσόλας δίνουν τεράστιες δυνατότητες ευελιξίας για τον πολυχώρο  BAUMSTRASSE. Την κονσόλα DiGiCo SD-9 συνοδεύει πολυκάναλο σύστημα εγγραφής madi 56in/56out».
Στην κεντρική φωτογραφία βλέπετε τους κ.κ. Γιώργο Κασιανό (Ηχολήπτης), Βασίλη  Μαντζούκη (Συνθέτης - Ιδρυτής BAUMSTRASSE) και Γιάννη Παξεβάνη   (Ηχολήπτης).

Για περισσότερες πληροφορίες για τις ψηφιακές κονσόλες DiGiCo και για το πρόγραμμα σεμιναρίων Hands on DiGiCo θα βρείτε στο site της εταιρείας  Kariotis Audio & Lighting.

Rate this item
(13 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση