Διαφήμιση
Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2011 13:34

Το ολοκαίνουργιο στάδιο της Γιουβέντους στο Τορίνο εξοπλίστηκε πλήρως με ηχεία της RCF…

Ολοκληρώθηκε το νέο στάδιο της Γιουβέντους στο Τορίνο και μόλις την προηγούμενη Κυριακή η Ιταλική ομάδα το εγκαινίασε με νικηφόρο αποτέλεσμα για τα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του φετινού Ιταλικού πρωταθλήματος. Το ολοκαίνουργιο στάδιο της Juventus έχει χωρητικότητα 41.000 θέσεων, ενώ περιλαμβάνει και 120 σουίτες για επίσημους και executives. Το στάδιο αποτελεί την καρδιά μιας ευρύτερης έκτασης 34.000 m2 στην οποία επίσης συστεγάζονται το νέο Μουσείο της Juventus, μια μεγάλη έκταση πάρκινγκ χωρητικότητας 4.000 οχημάτων και πολλές άλλες βοηθητικές εγκαταστάσεις.
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα μοντέρνο complex στο οποίο όλα τα ηχητικά συστήματα τα έχει προμηθεύσει, επιμεληθεί και εγκαταστήσει η RCF. Αλλωστε γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο οι τεχνικοί της RCF κατασκεύασαν ειδικά σχεδιασμένα cluster για τις απαιτήσεις ανάρτησης των ηχείων τους στο νέο στάδιο. Φυσικά τα νέα cluster πληρούν όλες τις προδιαγραφές και πιστοποιήσεις ασφαλείας, ενώ κάθε ένα περιλαμβάνει δυο καμπίνες RCF Acustica H1315WP.
Πρόκειται για ένα νέο, 3δρομο ηχείο πλήρους φάσματος που ενσωματώνει 15’’ γούφερ, 10’’ MF transducer και HF με διάφραγμα τιτανίου, διαμέτρου 1.4” της ίντσας. Ολο το στάδιο καλύπτεται συνολικά από 88 καμπίνες H1315WP, όλες τους εγκατεστημένες ανά ζεύγη. Μερικά ακόμα cluster έχουν χρησιμοποιηθεί για τους εξωτερικούς χώρους. Στην συνολική εγκατάσταση περιλαμβάνονται αρκετά subwoofers και τελικοί ενισχυτές. Οπως αναφέρει η ίδια η RCF, της εγκαταστάσεως προηγήθηκαν πολλές προμελέτες, μετρήσεις και όλες οι απαραίτητες ‘μοντελοποιήσεις’ του χώρου. Η εγκατάσταση αποτέλεσε μεγάλη πρόκληση για την εταιρία και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει, καθώς το θεωρούν έως ένα από τα μεγαλύτερα έργα ‘αναφοράς’ για τους ίδιους και τα προϊόντα τους...
Περισσότερες πληροφορίες για RCF θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting
RCF
Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση