Διαφήμιση
Τρίτη, 06 Σεπτέμβριος 2011 12:10

Αυτό που βλέπετε είναι εκκλησία στο Ντάλας. Διαθέτει Line Array σύστημα MILO, 14 sub 700-HP και 54 ακόμα καμπίνες Meyer…

Με εβδομαδιαία προσέλευση σχεδόν 20.000 επισκεπτών, σε τρεις συνολικά τοποθεσίες στην περιοχή του Dallas-Fort Worth, το Get Away Church κατατάσσεται ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κοινότητες της χώρας (H.P.A). Έχοντας ξεπεράσει σε μέγεθος τις κεντρικές της εγκαταστάσεις, οι νέες εγκαταστάσεις της στο Southlake, έχουν έκταση  200.000 τετραγωνικών ποδιών και βρίσκονται λίγα μίλια πιο μακριά. Το 4.000 θέσεων ιερό, στην καρδιά της πανεπιστημιούπολης, είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας τεχνικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένου ενός ισχυρότατου συστήματος ενισχυμένου ήχου που αποτελείται από τα ηχεία της Meyer Sound  MILO (Line Array). H συμβουλευτική εταιρεία, Acoustic  Dimension που έχει έδρα το Dallas είχε αναλάβει την ευθύνη για έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό που θα ενσωματωνόταν στην συγκεκριμένη αρχιτεκτονική και θα συμπεριλάμβανε και συσκευές  βίντεο, φωτισμού, συστήματα στήριξης και ολοκληρωμένο εξοπλισμό αναμετάδοσης ήχου (broadcast).
Για το σχεδιασμό των ηχητικών συστημάτων, η Acoustic  Dimension συνεργάστηκε με τον Mike Walker του 709 Agency με τον οποίο έχουν ξανασυνεργαστεί στο Southlake, καθώς και με τo σχεδιαστικό τμήμα της  Meyer Sound (Design services). Γνωρίζοντας ότι η συμμετοχή του πελάτη είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την μακροχρόνια ικανοποίησή του η Acoustic Dimension οργάνωσε μια ακρόαση σε ένα θέατρο της περιοχής, προσκαλώντας το τεχνικό προσωπικό της εκκλησίας για να συγκρίνουν μεγάφωνα από διαφορετικούς κατασκευαστές. “Έφερα όλους τους μηχανικούς μας, και παίξαμε την φωνή του πάστορά μας καθώς και όλα τα είδη μουσικής”, θυμάται ο David Leuschner, εκτελεστικός διευθυντής της  Get Away Church ο οποίος διαδραμάτισε ενεργό ρόλο στη διαχείριση του έργου. "Στο τέλος η Meyer ήταν επιλογή όλων μας” ανέφερε...

 Επίσης, προσθέτει ο David  Leuschner, η εκκλησία είχε ήδη γνώση της συνεχιζόμενης και υψηλού επιπέδου υποστήριξης που θα μπορούσαν να αναμένουν από την Meyer Sound, με βάση και την προηγούμενη εμπειρία τους με ένα M'elodie line Array σύστημα ηχείων που είχε εγκατασταθεί νωρίτερα στο North Richland Hills campous. Όπως ολοκληρώθηκε, το κύριο σύστημα στο αμφιθέατρο καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του εκτεταμένου χώρου των καθισμάτων με τρεις σειρές από εννέα ηχεία MILO η κάθε μία, με ενισχυμένο μπάσο από τα  14 συνολικά subwoofer 700-HP. Για Side field, front field, effects, under balcony και over balcony ηχεία, έχουν χρησιμοποιηθεί συνολικά 54 ηχεία της Meyer Sound που περιλαμβάνουν MSL-4, CQ-1, UPQ-1P, DF-4 downfill, και Upj- 1P και UPJunior VariO.
Επιπλέον, επτά ηχεία UPJunior έχουν χρησιμοποιηθεί ως stage monitors , καθώς και ένα σύστημα ελέγχου και διαχείρισης ηχείων Galileo. Η υλοποίηση όλων των συστημάτων ήχου και εικόνας έγινε από την Pro Sound And Video από την Φλόριντα και την Καλιφόρνια, υπό την εποπτεία του Kelly Prince.
"Η πολύχρονη εμπειρία μου με Meyer με έχει φέρει πολύ κοντά με τα  προϊόντα τους’’, δήλωσε ο David Leuschner. "Κατά τη γνώμη μου, τα συστήματά τους έχουν τον πιο καθαρό ήχο για το ανθρώπινο αυτί. Μπορεί το σύστημα να παίζει πραγματικά δυνατά, αλλά οι άνθρωποι δεν παραπονιούνται επειδή δεν υπάρχει καθόλου παραμόρφωση".

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εγκατάσταση θα βρείτε ΕΔΩ.
Ωστόσο περισσότερες πληροφορίες για τα προιόντα της Meyer Sound θα σας δώσουν στην εταιρία Φ. Νάκας. 

Επαφή
Φ. Νάκας
τηλ. 210-66.86.000

 

Rate this item
(4 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση