Διαφήμιση
Παρασκευή, 29 Ιούλιος 2011 03:30

Το 47WV30 της LG αποτελεί κορυφαία επιλογή Multi-Vision Display για εικόνα υψηλής ποιότητας με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας...

Από την LG Electronics Hellas λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με το νέο Multi-Vision Display 47WV30 της LG. 

«Η LG Electronics, παρουσιάζει το Multi-Vision Display 47WV30, μία LED οθόνη 47 ιντσών με εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο, που αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη δημιουργία video wall. Το Multi-Vision Display 47WV30 προσφέρει κορυφαία επίπεδα προβολής, χάρη στο μειωμένο πλαίσιο της οθόνης και παράγει μοναδική ποιότητα εικόνας, προσφέροντας μεγαλύτερη ευκολία στους χρήστες και αξιοσημείωτη απόδοση κόστους – επένδυσης. «Η αγορά των multi-vision οθονών αναπτύσσεται ραγδαία παγκοσμίως, με τις οθόνες μεγέθους 40 – 49 ιντσών να έχουν ιδιαιτέρως υψηλή ζήτηση», δήλωσε ο κ. Jin-yong Kim, Senior Vice President της LG Commercial Display & Security Division, και συμπλήρωσε: «Αξιοποιήσαμε όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία που κατέχουμε στα ηλεκτρονικά προϊόντα, για να δημιουργήσουμε την 47WV30, ώστε να αποκτήσουμε σαφές προβάδισμα στην αγορά από την πρώτη στιγμή».

Έχοντας ως σημείο αναφοράς τη διαφοροποίηση από τα υπόλοιπα προϊόντα της αγοράς, το Multi-Vision Display 47WV30 της LG, προσφέρει κορυφαία ποιότητα εικόνας χάρη στην υιοθέτηση της τεχνολογίας direct LED BLU, η οποία είναι ανώτερη από την τεχνολογία LCD ως προς την εξοικονόμηση ενέργειας και την ποιότητα φωτισμού. Επιπλέον, χάρη στο πλαίσιο των 6,9 χιλιοστών -το λεπτότερο στην κατηγορία των οθονών 40 - 49 ιντσών- το LG Multi-Vision Display 47WV30 μπορεί να συνδεθεί με άλλες οθόνες για το σχηματισμό video wall χωρίς να δημιουργείται κενό μεταξύ τους, παρέχοντας πιο καθαρή και ολοκληρωμένη εικόνα. Επίσης, η ειδική μεμβράνη Shine-out που ενσωματώνει το 47WV30, εξασφαλίζει τέλεια απεικόνιση στους εξωτερικούς χώρους, ακόμη και σε συνθήκες φωτεινότητας που ξεπερνούν τα 4.000 lux.

Το Multi-Vision Display 47WV30 αποτελεί, επίσης, μία καινοτόμο πρόταση ως προς την σχέση κόστους απόκτησης, συντήρησης και ποιότητας κατασκευής, καθώς καταναλώνει χαμηλά επίπεδα ενέργειας, διαθέτει μακρά διάρκεια ζωής και απαιτεί χαμηλά κόστη συντήρησης, χαρακτηριστικά τα οποία μεταφράζονται σε μεγάλη εξοικονόμηση εξόδων για τους επαγγελματίες. Οι επιλογές τροποποίησης και προσαρμογής που προσφέρει το Multi-Vision Display 47WV30, καθιστούν το σύστημα εύκολο στη χρήση, ενώ αυξάνουν την αποτελεσματικότητά του στους χώρους που τοποθετείται. Σε συνδυασμό με το ολοκληρωμένο λογισμικό ψηφιακής σήμανσης SuperSign της LG, η 47WV30 παρέχει ευέλικτες, προσαρμόσιμες και διαχειριζόμενες προβολές σε εμπορικά κέντρα, σε χώρους υποδοχής και σε κάθε δημόσιο χώρο. Με βάθος μικρότερο από 92 χιλ., το Multi-Vision Display 47WV30 ταιριάζει αρμονικά σε κάθε περιβάλλον, ενώ η υψηλή ανάλυση και η λειτουργία zoom in και zoom out, το καθιστούν κορυφαία επιλογή για παρακολούθηση χώρων, όπως ξενοδοχεία, δωμάτια ελέγχου ασφάλειας και κέντρα ελέγχου κυκλοφορίας.

Η LG συνεχίζει να αποτελεί πρωτοπόρο στις επαγγελματικές λύσεις, αναπτύσσοντας και κατασκευάζοντας ολοκληρωμένα συστήματα, όπως το Multi-Vision 47WV30, τα οποία λύνουν τα χέρια κάθε επαγγελματία, γιατί Life’s Good!».    

Επαφή
LG Electronics Hellas
www.lg.com/gr

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση