Διαφήμιση
Δευτέρα, 06 Ιούνιος 2011 16:57

Η LG εισέρχεται δυναμικά στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας, παρουσιάζοντας νέα συστήματα για την επαγγελματική αγορά...

Η LG εισέρχεται δυναμικά στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας, παρουσιάζοντας νέα συστήματα ασφαλείας για την επαγγελματική αγορά αλλά και τις επιχειρήσεις. Ιδού το αναλυτικό δελτίο τύπου της LG μέσω του οποίου μας ενημερώνει για τη νέα αυτή σημαντική κατηγορία προϊόντων στην οποία εισήλθε η Κορεάτικη εταιρία...

LG Electronics – Δελτίο Τύπου
«H LG Electronics, η οποία εξειδικεύεται και στην παροχή λύσεων για επιχειρήσεις και επαγγελματίες, προχώρησε στην παρουσίαση των νέων συστημάτων ασφαλείας, που στοχεύουν στο χώρο των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων. Η LG διαθέτει μία ευρεία γκάμα προϊόντων αναλογικής και IP τεχνολογίας, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες για ασφάλεια, τόσο των μεγάλων οργανισμών, όσο και των  μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών. Στα προϊόντα αυτά συμπεριλαμβάνονται, οι υψηλής απόδοσης αναλογικές κάμερες, τα υβριδικά DVR recorders, οι LCD οθόνες, οι προηγμένες IP κάμερες παρακολούθησης και οι λύσεις για την εξειδικευμένη διαχείριση πρόσβασης, που ενισχύουν την αξιοπιστία των επιχειρήσεων, αλλά και την ευκολία στη χρήση για τους πελάτες.

Τα νέα συστήματα ασφαλείας της LG, είναι αρχικά βασισμένα σε τεχνολογία XDI-II, ώστε να επεξεργάζονται εικόνες υψηλής ποιότητας και να εξασφαλίζουν μέσω των αισθητήρων 520Κ/610Κ υψηλή ανάλυση της τάξεως των 650 TV lines. Επιπλέον, στις σημαντικές βελτιώσεις των νέων προϊόντων, συμπεριλαμβάνονται η αύξηση του δυναμικού εύρους των καμερών παρακολούθησης WDR (Wide Dynamic Range), το οποίο διευρύνθηκε από 60dB σε 68dB για την αναλογική εικόνα, και η πρόσθετη λειτουργία ACE (Adaptive Contrast Enhancement), που βελτιστοποιεί τη λήψη του φακού. Επίσης, η νέα λειτουργία 3D engine-DNR (3Dimensional-Digital Noise Reduction) μειώνει το θόρυβο και καθαρίζει την εικόνα, καθιστώντας το σύστημα ιδανικό για παρακολούθηση κάτω από συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Παράλληλα, η σειρά λύσεων παρακολούθησης της LG περιλαμβάνει μια πληθώρα προηγμένων χαρακτηριστικών, όπως η «έξυπνη» ανίχνευση, το σύστημα Electronic Image Stabilizer (EIS), η λειτουργία Day & Night -που μετατρέπει την έγχρωμη εικόνα σε ασπρόμαυρη για ακόμη καλύτερη παρακολούθηση-, η βελτιωμένη ανίχνευση κίνησης σε video -το οποίο αναγνωρίζει κίνηση και αλλαγές εντός του πεδίου της κάμερας- και η δυνατότητα χρήσης προστατευτικών μασκών.

Οι συγκεκριμένες λύσεις διαθέτουν προστασία απέναντι σε πράξεις βανδαλισμού και χάρη στο μηχανισμό των τριών αξόνων, η κάμερα μπορεί να εγκατασταθεί στο καλύτερο δυνατό σημείο, χωρίς να επηρεάζεται η εικόνα και το 27x / 37x οπτικό zoom . Τέλος, οι κάμερες LG υποστηρίζουν το ONVIF, ένα ανοιχτό πρωτόκολλο που επιτρέπει τη συμβατότητα με οποιοδήποτε άλλο σύστημα. Η LG προσφέρει αίσθημα ασφάλειας στους επαγγελματίες και τις μεγάλες επιχειρήσεις, γιατί Life’s Good!».

LG Electronics Hellas
www.lg.com/gr

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση