Διαφήμιση
Πέμπτη, 02 Ιούνιος 2011 18:51

Η μεγάλη Ευρωπαϊκή αλυσίδα κιν/φων CinemaxX, εξοπλίζει 60 αίθουσές της, με ηχεία ττης Meyer Sound...

Η CinemaxX, μία Ευρωπαϊκή αλυσίδα κινηματογράφων, με έδρα στο Αμβούργο, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να εξοπλίσει συνολικά 60 κινηματογραφικές αίθουσες στη Γερμανία και στη Δανία με ηχητικά συστήματα MEYER SOUND. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, όλες οι αίθουσες θα έχουν εξοπλιστεί με Meyer Sound EXP cinema loudspeaker systems, έως το 2013.
Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Christian Gisy, CEO των CinemaxX, πλέον ο ήχος θα είναι αντίστοιχου επιπέδου με την 4K ανάλυσης εικόνα με την οποία είναι ήδη εξοπλισμένες οι αίθουσες των CinemaxX. Η αναβάθμιση ξεκίνησε ήδη με τις αίθουσες στο Αμβούργο και στην Κοπεγχάγη και συνεχίζεται στα CinemaxX του Βερολίνου και του Μονάχου.
Σε όλες τις αίθουσες θα τοποθετηθούν τα EXP cinema systems encompass Acheron screen channel loudspeakers, σε συνδυασμό με τα  Acheron LF low frequency screen channel loudspeakers.
Επίσης θα τοποθετηθούν και τα X-800C cinema subwoofers, καθώς και τα HMS-10 ηχεία surround, ενώ η διαχείριση όλων αυτών θα γίνεται μέσω επεξεργαστών Galileo της Meyer.
Σημειωτέον ότι η CinemaxX AG, διαχειρίζεται σε Γερμανία και Δανία συνολικά 34 κινηματογράφους, με 300 οθόνες και περίπου 80.000 θέσεις θεατών...
Σημειωτέον, ότι τα συστήματα EXP της Meyer Sound αποτελούν ήδη σύστημα αναφοράς σε πολλές μεγάλες εταιρίες κινηματογραφικών παραγωγών, όπως τα Καλιφορνέζικα studios των Skywalker Sound και American Zoetrope, και της εταιρίας παραγωγής De Lane Lea στο Λονδίνο.

Περισσότερες πληροφορίες για Meyer Sound θα σας δώσουν στην εταιρία Φ. Νάκας...

Επαφή
Φ. Νάκας
τηλ. 210 - 66.86.000
www.nakas.gr
CinemaxX

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση