Διαφήμιση
Σάββατο, 19 Μάρτιος 2011 23:38

Ξενοδοχειακή λύση Pro:Centric από την LG. Δείτε πως ακριβώς 'δουλεύει'...

Από το B2B τμήμα της LG Electronics Hellas, λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με το Pro:Centric, το νέο ολοκληρωμένο σύστημα Infotainment για ξενοδοχεία....

Δελτίο Τύπου - LG Electronics Pro:Centric
«H LG Electronics, ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας και της παροχής ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων, παρουσιάζει τη λύση Pro:Centric, ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, το οποίο απευθύνεται στα ξενοδοχεία και στοχεύει στην καλύτερη παροχή πληροφοριών και υποστήριξης των πελατών τους. Η γκάμα των λύσεων και των προϊόντων που αναπτύσσει η LG για τη ξενοδοχειακή αγορά, εμπλουτίζεται συνεχώς με καινοτόμα προϊόντα, τα οποία αποτελούν επιτεύγματα συνεχούς έρευνας και αποτέλεσμα της μακρόχρονης παράδοσης της εταιρείας στον κλάδο του Β2Β. H νέα λύση Pro: Centric συνδυάζεται ιδανικά με τις ξενοδοχειακές τηλεοράσεις Interactive TV της LG, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες των ξενοδοχειακών μονάδων.
Πιο συγκεκριμένα, το Pro:Centric της LG παρέχει τη δυνατότητα στους ξενοδόχους να προσαρμόσουν το περιεχόμενο της τηλεόρασης σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους, προσφέροντας με εύκολο τρόπο στους επισκέπτες διασύνδεση με πηγές πληροφοριών. Μέσω του Pro:Centric, ένα μήνυμα υποδοχής καλωσορίζει τον επισκέπτη στο δωμάτιο, ενώ οι ξενοδόχοι έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν στους φιλοξενούμενους σημαντικές πληροφορίες, όπως για παράδειγμα τα αξιοθέατα της περιοχής. Επιπλέον, οι επισκέπτες έχουν στη διάθεσή τους πληροφορίες για τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, όπως το μενού υπηρεσιών δωματίου, οι υπηρεσίες spa και οι οδηγοί διασκέδασης.

Παράλληλα, η λύση Pro:Centric για τις LG Interactive TV ενσωματώνει προηγμένες δυνατότητες και μια πληθώρα εξειδικευμένων εφαρμογών που διευκολύνουν τη χρήση του συστήματος από τους ξενοδόχους. Ειδικότερα, ο Pro:Centric server με σύνδεση στο Διαδίκτυο επιτρέπει τη διαμόρφωση και την ενημέρωση του περιεχομένου εξ αποστάσεως, ενώ είναι δυνατός ο προγραμματισμός όλων των τηλεοράσεων, η αναβάθμιση του λογισμικού και η αντιστοίχιση των καναλιών. Κατά αυτόν τον τρόπο, οι ξενοδόχοι είναι σε θέση να προσαρμόζουν τις πληροφορίες για τους πελάτες τους τόσο από την υποδοχή (reception) όσο και από οποιοδήποτε άλλο σημείο. Επιπλέον, το Pro:Centric διαθέτει υποστήριξη των εφαρμογών σε πολλές γλώσσες, παρέχοντας τη δυνατότητα στους ξενοδόχους να εξασφαλίσουν στους επισκέπτες τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εντός του δωματίου. Από την κεντρική οθόνη υποδοχής της τηλεόρασης, οι φιλοξενούμενοι έχουν πρόσβαση μεταξύ άλλων στον Οδηγό Καναλιών, στις Πληροφορίες -για το ξενοδοχείο, τις υπηρεσίες και τα αξιοθέατα- στις Επιλογές Γλώσσας και στην υπηρεσία Αφύπνισης.
Το σύστημα LG Pro:Centric συνιστά μια ολοκληρωμένη λύση για τους ξενοδόχους που επιθυμούν να επικοινωνούν με τους πελάτες τους και σε συνδυασμό με τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά της γκάμας των LG Interactive TV, αποτελεί ένα εύχρηστο και αποδοτικό εργαλείο που διασφαλίζει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών και της εξυπηρέτησης των επισκεπτών. H LG επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων ξενοδοχειακών λύσεων με γνώμονα την αξιοπιστία και την υψηλή αποδοτικότητα, παρέχοντας στους συνεργάτες της καινοτόμα εργαλεία και τεχνολογίες που εξασφαλίζουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον κλάδο της φιλοξενίας, γιατί Life’s Good!».

Επαφή
LG Electronics Hellas
τμήμα B2B
τηλ.: 801 11 500 400
www.lg.com

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση