Διαφήμιση
Πέμπτη, 14 Οκτώβριος 2010 20:22

700 τηλεοράσεις Hotel TV της LG στα ξενοδοχεία Creta Maris...

Συγκεκριμένα, τα εν λόγω ξενοδοχεία επέλεξαν 700 Hotel TV τηλεοράσεις 26LH250C και 32LH250C της LG, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ενημέρωσης & ψυχαγωγίας των επισκεπτών τους. Δείτε εδώ το αναλυτικό δελτίο τύπου της LG Hellas.

Δελτίο Τύπου
"H LG Electronics, πρωτοπόρος στο χώρο της τεχνολογίας και στην αγορά επίπεδων οθόνων, ανακοινώνει τη συνεργασία της με το ξενοδοχείο Creta Maris Convention & Golf Resort στη Χερσόνησο Κρήτης, που αφορά στην προμήθεια των καινοτόμων τηλεοράσεων LG LH250C Hotel TV. Το -πέντε αστέρων- Creta Maris Convention & Golf Resort, συγκαταλέγεται στη λίστα των 100 ξενοδοχείων σε ολόκληρο τον κόσμο, που βραβεύτηκαν από τον κορυφαίο τουριστικό οργανισμό TUI για την περιβαλλοντική πολιτική τους. Οι τηλεοράσεις της σειράς LG LCD Hotel TV που επιλέχθηκαν από τη μονάδα, διακρίνονται για τα προηγμένα χαρακτηριστικά και τον οικολογικό τους χαρακτήρα. Πιο συγκεκριμένα, για τις ανάγκες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας των επισκεπτών του ξενοδοχείου, επιλέχθηκαν 700 τηλεοράσεις 26LH250C και 32LH250C, που τοποθετήθηκαν στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους. Οι LG Hotel TV της σειράς LH250C, παρέχουν κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας και διαθέτουν δυνατότητα σύνδεσης μέσω θύρας RJP με μια πληθώρα συσκευών, όπως Η/Υ, βιντεοκάμερα, iPod και DVD player. Επιπλέον, οι LG LH250C Hotel TV διαθέτουν μια σειρά πρωτοποριακών λειτουργιών που διευκολύνουν τους ξενοδόχους, όπως καθορισμό του ανώτατου ορίου έντασης, κλείδωμα του μενού προγραμματισμού και αυτόματη εγκατάσταση των καναλιών. Παράλληλα, οι τηλεοράσεις Hotel TV της LG ενσωματώνουν μια σειρά πιστοποιήσεων και τεχνικών προδιαγραφών που τις καθιστά εξαιρετικά φιλικές προς το περιβάλλον και διασφαλίζουν μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. Με τη μοναδική τεχνολογία "ECO Smart" και τις λειτουργίες Smart Energy και Static Energy Saving, επιτυγχάνεται έως και 50% μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, ενώ χάρη στις προηγμένες ρυθμίσεις φωτεινότητας και του συστήματος διαχείρισης ισχύος, οι LCD LH250C Hotel TV μειώνουν αισθητά τα λειτουργικά έξοδα του ξενοδοχείου. Τέλος, στην κατασκευή των Hotel TV η LG χρησιμοποιεί ασφαλέστερα και μη εύφλεκτα υλικά που ανακυκλώνονται πιο εύκολα, ενισχύοντας τον οικολογικό χαρακτήρα των τηλεοράσεων. Ο ξενοδοχειακός κλάδος αποτελεί κεντρικό άξονα της στρατηγικής ανάπτυξης της LG και η εταιρεία αναπτύσσει συνεχώς καινοτόμα προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις, προκειμένου να ανταποκριθεί με τον ιδανικότερο τρόπο στις σύγχρονες και εξειδικευμένες ανάγκες της επαγγελματικής αγοράς».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εξειδικευμένες Hotel TV τηλεοράσεις της LG επικοινωνήστε με το B2B τμήμα της εταιρίας στο τηλέφωνο: 801 11500 400 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση