Διαφήμιση
Κυριακή, 10 Οκτώβριος 2010 18:42

Η πρώτη εγκατάσταση Electro-Voice EVA στην Αγγλία...

Πρόκειται για την πρώτη εγκατάσταση του συστήματος EVA (Expandable Vertical Array) της Electro-Voice, σ΄ ένα παλαιό θέατρο που ανακαινίστηκε πλήρως για να γίνει ένα μοντέρνο club που εκτός από απλή μουσική αναπαραγωγή υποστηρίζει πλήρη Live και DJ events μεταξύ άλλων. Ο χώρος έχει χωρητικότητα 1.000 ατόμων, και εκτός από το κυρίως venue διαθέτει εσωτερικά μπαλκόνια και VIP bar & restaurant. Στο χώρο έχει εγκατασταθεί το Vertical Array EVA της EV (6 ανά πλευρά) μαζί με τα X-Subs, που έχουν εγκατασταθεί κάτω από το χώρο της πίστας. Την εγκατάσταση επιμελήθηκε η Shuttlesound που αντιπροσωπεύει την EV στην Αγγλία, ενώ την υλοποίησε η εταιρία Knight Sound & Light.
Κάθε καμπίνα EVA έχει οριζόντια διασπορά 90° ή 120° και είναι σχεδιασμένο ώστε να συνεργάζεται αρμονικά με κάθε άλλο EVA module. Οι δυο εκδόσεις διατίθενται με κάθετη διασπορά 6° μοιρών για longthrow εφαρμογές, ενώ υπάρχουν άλλες δυο εκδόσεις με κάθετη διασπορά 20 μοιρών για nearfield καλύψεις. Εξαιρετικά χρήσιμα είναι και τα EVA-AM Attenuation Modules που συμπληρώνουν το main σύστημα (από την πάνω ή την κάτω πλευρά) προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή και ισορροπημένη κάλυψη σ’ ένα χώρο. Για την οδήγηση του συστήματος των EVA στο εν λόγω club φροντίζει μόνο ένας ενισχυτής TG7 της EV ανά πλευρά, ενώ άλλος ένας οδηγεί τα 4 X-Subs που βρίσκονται κάτω από το stage. Οσον αφορά τα ZX3 του stage, αλλά και τα ZX3 που χρησιμοποιούνται ως infill, αυτά οδηγούνται από έναν EV CP3000.
Περισσότερα θα βρείτε εδώ: www.electrovoice.com, ενώ για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην Omikron Electronics: www.omikronelectronics.gr

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση