Διαφήμιση
Κυριακή, 03 Οκτώβριος 2010 21:20

1.800 GuidePort ξεναγούν τους επισκέπτες στο Μουσείο Μουσικών Οργάνων της Arizona

Το Μουσείο Μουσικών Οργάνων βρίσκεται στο Phoenix στην Arizona και αποτελεί έναν πραγματικό μουσικό ναό με τα εκθέματά του να καλύπτουν μια έκταση 20.000 τετραγωνικών μέτρων  που εκτείνεται σε 2 ορόφους. Εκεί βρίσκονται περισσότερα από 12.000 μουσικά όργανα εκ των οποίων εκτίθενται περισσότερα από 4.000.  
Στο βραβευμένο για τα εκθέματά του μουσείο, μπορεί να συναντήσει κανείς μοναδικά μουσικά όργανα απ’ όλο τον κόσμο, πραγματικά σπάνια κομμάτια, και φυσικά παλιά ιστορικά όργανα που αποτέλεσαν το προπομπό των μουσικών οργάνων της εποχής μας.
Στο μουσείο υπάρχουν πολλά οπτικοακουστικά event και εφαρμογές καθώς και ηχητικά δείγματα απ’ όλα τα όργανα που παρουσιάζονται. Σ’ ένα τέτοιο μουσείο οργάνων και ήχων λοιπόν, χρειαζόταν κι ένας ιδιαίτερα αξιόπιστος ‘ηχητικός’ ξεναγός για κάθε επισκέπτη. Γι’ αυτό λοιπόν φρόντισε η Sennheiser με το αυτόματο σύστημα ξενάγησης guide PORT, το οποίο στην κυριολεξία ξαναδίνει ζωή (δηλαδή ήχο) στα όργανα του μουσείου.
Συνολικά 1.800 guide PORT δέκτες με ακουστικά, διατίθενται για τους επισκέπτες προκειμένου να τους συνοδεύσουν στην πολύ ενδιαφέρουσα αυτή μουσική ξενάγηση, η οποία λαμβάνει χώρα σε περισσότερα από 300 σημεία – εκθέματα του μουσείου με τρόπο αυτόματο και με την ηχητική πιστότητα να είναι επιπέδου CD. H διαδικασία ακρόασης και μίξης περιλαμβάνει fade in και αντίστοιχα fade out λειτουργίες, όταν ο επισκέπτης πλησιάζει ή απομακρύνεται από τα αντίστοιχα σημεία – εκθέματα.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αυτόματο σύστημα ξενάγησης  GUIDE PORT της Sennheiser απευθυνθείτε στην εταιρία Φ. Νάκας που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της Sennheiser στη χώρα μας.

Επαφή
Φ. Νάκας
www.nakas.gr

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση