Διαφήμιση
Δευτέρα, 13 Σεπτέμβριος 2010 18:22

SuperSign ονομάζεται η νέα ολοκληρωμένη λύση Digital Signage της LG...

Από την LG Electronics Hellas και το B2B τμήμα της εταιρίας, λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με το πλήρες «πακέτο» υπηρεσιών Digital Signage LG SuperSign.

Δελτίο Τύπου
«H LG Electronics, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της τεχνολογίας, παρουσιάζει το LG SuperSign, μια νέα ολοκληρωμένη λύση ψηφιακής σήμανσης για τις εξειδικευμένες ανάγκες επικοινωνίας και προβολής των επιχειρήσεων, που εξασφαλίζει τη διαφοροποίησή τους στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της αγοράς. Το πλήρες «πακέτο» υπηρεσιών Digital Signage LG SuperSign, παρέχει προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, λογισμικό και προσαρμοσμένες λειτουργίες, συνδυάζοντας ιδανικά το χαμηλό κόστος, την απλή εφαρμογή και την υψηλή αποδοτικότητα.  «Το LG SuperSign έχει αναπτυχθεί ως μια ολοκληρωμένη λύση Digital Signage για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να επικοινωνούν με τους πελάτες τους και αποτελεί ένα εύχρηστο, αποδοτικό, αλλά και ισχυρό εργαλείο προβολής. Επιπλέον, όλα τα στοιχεία του LG SuperSign έχουν βελτιστοποιηθεί ώστε να διασφαλίζεται η αρμονική του λειτουργία, καθιστώντας όλο το σύστημα εξαιρετικά απλό στην εγκατάστασή και τη λειτουργία του. Χάρη στο φιλικό στη χρήση και αναβαθμισμένο λογισμικό, η συντήρηση του δικτύου ψηφιακής σήμανσης, απαιτεί ελάχιστο χρόνο και προσπάθεια», δήλωσε ο κ. Luc Grare, Διευθυντής της LG Business Solutions Europe.
Το LG SuperSign αποτελεί ένα ευέλικτο όλα-σε-ένα «πακέτο» digital signage, που περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που απαιτεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα ψηφιακής σήμανσης: οθόνες υψηλής ποιότητας, έναν Η/Υ  - που λειτουργεί ως media player -  και προηγμένο λογισμικό. Επιπλέον, είναι η πρώτη πρακτική λύση Digital Signage για τις επιχειρήσεις, που καθιστά εύκολη και γρήγορη τη δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου, απελευθερώνοντας τους επιχειρηματίες και το προσωπικό από τη διαμόρφωση του συστήματος ψηφιακής σήμανσης, επιτρέποντάς τους να επικεντρωθούν στην φροντίδα και την εξυπηρέτηση των πελατών.
Ειδικότερα, η νέα Digital Signage λύση της LG, επιτρέπει σε έναν διαχειριστή να μεταδίδει ψηφιακό περιεχόμενο και αρχεία μέσω τοπικού δικτύου, με τη χρήση ενός server PC στον οποίο είναι εγκατεστημένο το λογισμικό του SuperSign. Παρέχεται έτσι, η δυνατότητα προβολής περιεχομένου πολλαπλών εικόνων σε μια οθόνη, εξασφαλίζοντας υψηλότερη απόδοση για το διαφημιζόμενο. Επιπλέον, το λογισμικό του SuperSign προσφέρει απεικόνιση ποιότητας Full HD, ενώ υποστηρίζει RSS feeds, φωτογραφίες, παρουσιάσεις PowerPoint, video, αρχεία HTML και Flash. Τέλος, διαθέτει ένα πλήρες σύστημα διάγνωσης, προστασίας από κλοπή και παρακολούθησης σφαλμάτων, όπως επίσης και λειτουργίες παρακολούθησης, που επιτρέπουν σε έναν μόνο server να διαχειρίζεται πολλαπλές οθόνες. Η LG Electronics αναγνωρίζει τη δυναμική της επαγγελματικής αγοράς, επενδύοντας συστηματικά στην έρευνα και ανάπτυξη, προκειμένου να καθοδηγεί τις εξελίξεις στο σχεδιασμό νέων τεχνολογιών και λύσεων, που ανταποκρίνονται στις προκλήσεις του κλάδου και προσδίδουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις επιχειρήσεις που τις αξιοποιούν. Η εταιρεία στοχεύει στην παροχή αξιόπιστων και ποιοτικών υπηρεσιών με χαμηλό κόστος, απλή εφαρμογή και υψηλή αποδοτικότητα, σε συνδυασμό με προϊόντα που ενσωματώνουν προηγμένη τεχνολογία και υψηλό design, γιατί Life’s Good!»

Επαφή
LG Electronics
www.lg.com/gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας τμήματος B2B LG Electronics Hellas: 801 11 500 400

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση