Διαφήμιση
Τετάρτη, 25 Αύγουστος 2010 06:43

Μeyer εγκατάσταση στο Kronborg Castle

Πρόσφατα ο ιστορικός αυτός χώρος αναβαθμίστηκε τεχνικά, προσφέροντας έτσι μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία στους πολυπληθείς επισκέπτες. Οσον αφορά το ηχητικό σύστημα χρησιμοποιήθηκε μια εκτεταμένη γκάμα από ‘χαμηλού προφίλ’ ηχεία της Meyer Sound, τα οποία οι εγκαταστάτες φρόντισαν να τα προστατέψουν και από τη βροχή, καθότι έχουν τοποθετηθεί στον εξωτερικό ανοικτό χώρο του κάστρου.
Οι ήχοι του Kronborg Castle ονομάζονται από τους υπεύθυνους του χώρου ως 'Echoes of the Past,' και σύμφωνα με το project, δημιουργούνται ήχοι που εξάπτουν τη φαντασία των επισκεπτών, οι οποίοι δίνουν τη δική τους ερμηνεία κι εξήγηση σ’ αυτά που ακούνε.
Η ξενάγηση ξεκινά από την κυρίως είσοδο μ’ ένα left-center-right σύστημα UPM-1P της Meyer το οποίο αναπαράγει προηχογραφημένα ηχητικά εφέ που έχει συνθέσει ο Stephen Schwartz. Ακολουθούν δυο λιλιπούτεια MM-4XP κι ένα MM-10XP subwoofer καμουφλαρισμένα σ’ ένα μνημείο από γρανίτη, ενώ ένα UPM-1P αναλαμβάνει να ‘πεί’ όλη την ιστορία από τις μάχες του 1658 ανάμεσα σε Σουηδία, Δανία και Ολλανδία.
Περισσότερα για την εγκατάσταση θα βρείτε στο site της Meyer Sound (www.meyersound.com), ενώ περισσότερα για θα σας πουν στην εταιρία Φ. Νάκας (www.nakas.gr) ...

 

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση