Διαφήμιση
Δευτέρα, 08 Νοέμβριος 2021 12:34

Standalone Dj Κονσόλα Numark DJ Mixstream Pro

Από την εταρία Φ. Νάκας λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τον νέο DJ Mixstream Pro της Numark...

Δελτίο τύπου - Φ. Νάκας
"Ο DJ Mixstream Pro είναι πλήρως εξοπλισμένος και κατάλληλος για το παρόν και το μέλλον του DJing, θέτοντας νέα πρότυπα στη συνδεσιμότητα και την πρόσβαση στη μουσική.
Με το ενσωματωμένο WiFi, ο Mixstream Pro μπορεί να έχει πρόσβαση σε περιεχόμενο ροής σχεδόν οπουδήποτε.
Συνδέεται γρήγορα με το TIDAL, το Beatport LINK, το Beatsource LINK, το Soundcloud Go+ κ.α . Ο Mixstream Pro παρέχει στους DJs πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια, επιλεγμένα playlist και κορυφαία charts. Οι DJ μπορούν επίσης να συγχρονίσουν ολόκληρη τη μουσική βιβλιοθήκη ή τις επιλεγμένες λίστες αναπαραγωγής τους στο Dropbox και να έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση σε αυτά στο Mixstream Pro.
Τα κομμάτια αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη καθώς φορτώνονται, καθιστώντας την αναπαραγωγή εξαιρετικά αξιόπιστη και σταθερή, εξασφαλίζοντας αδιάκοπη αναπαραγωγή σε κάθε συναυλία ή Live streaming.

Το Mixstream Pro διαθέτει 2 εισόδους USB και 1 υποδοχή κάρτας SD για εξωτερικούς δίσκους πολυμέσων, προσφέροντας στους DJs τη βέλτιστη ευελιξία όσον αφορά την επιλογή και την επιμέλεια μουσικής. Χρησιμοποιώντας το desktop software  Engine DJ, οι DJ μπορούν να εξάγουν γρήγορα και εύκολα ολόκληρη τη μουσική βιβλιοθήκη ή τις επιλεγμένες λίστες αναπαραγωγής τους σε ένα USB drive ή κάρτα SD και στη συνέχεια να έχουν άμεση πρόσβαση στη μουσική τους στο Mixstream Pro.

Απλός, Ευχάριστος ,Έξυπνος έλεγχος για Φώτα 
Για να ολοκληρώσει την απόλυτη εμπειρία χρήστη, το Midstream Pro χρησιμοποιεί το ενσωματωμένο WiFi του για ασύρματη σύνδεση με τον έξυπνο φωτισμό του σπιτιού Philips Hue, φτιάχνοντας τη διάθεση μας μέσω ενός lightshow μόνο με ένα πάτημα ενός κουμπιού στην touch οθόνη του. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αλλαγές χρώματος, αυτόματες παραστάσεις που παράγονται αυτόματα και εκπληκτικές δυνατότητες εφέ , όπως στρόμπο και overrides χρώματος, χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο Engine Lighting.

Tα πρώτα -Ever Eνσωματωμένα Hχεία Monitor
Το Mixstream Pro είναι το πρώτο αυτόνομο DJ controller που διαθέτει υψηλής ποιότητας, ενσωματωμένα ηχεία με αυτόνομο κουμπί ελέγχου έντασης. Αυτά τα ενσωματωμένα monitor παράγουν πλούσιο, πλήρη ήχο και κάνουν το Mixstream Pro το πιο ευέλικτο, αυτόνομο controller στην αγορά. Η υψηλής ποιότητας έξοδος ήχου είναι ιδανική για ακρόαση σε πάρτι στην πισίνα και συγκεντρώσεις οικογένειας και φίλων. Για τον επίδοξο ή επαγγελματία DJ, τα ενσωματωμένα ηχεία είναι η απόλυτη, βολική λύση για εξάσκηση, live streaming , δημιουργία περιεχομένου βίντεο και προσωπικό monitoring όταν συνδέεστε σε μεγαλύτερο ηχοσύστημα.

Χαρακτηριστικά

Ενσωματωμένο WiFi για πρόσβαση σε streaming υπηρεσίες: TIDAL, Beatport LINK, Beatsource LINK, SoundCloud Go+ και  Dropbox

Engine DJ ενσωματωμένο λειτουργικό σύστημα για "laptop-free " DJing

Ενσωματωμένα ηχεία με volume control για σπιτική χρήση , εξάσκηση, και εφαρμογή ως monitor

Eνσωματωμένος μηχανισμός Lighting για έλεγχο του Philips Hue smart home και  DMX lighting

USB και SD Card εισόδους για DJing με υπάρχουσες μουσικές βιβλιοθήκες

7” πολλαπλών χρήσεων high-definition touch οθόνη

6” capacitive-touch scratch wheels with Smart Scratch feature for on-beat scratching

4 dual-layer performance pads σε κάθε deck

4 performance mode pads σε κάθε deck (Cue, Saved Loop, Auto Loop, Roll)

Tμήμα FX με 4 effects και 2 toggle διακόπτες

Mεγάλο knob  φίλτρων σε κάθε deck

Pitch Bend κουμπιά  και Pitch Slider με επιλογή εύρους  (4%, 8%, 10%, 20%, 50%, 100%)

Kουμπιά Sync,Cue/Stop, και Play/Pause

3-band EQ σε κάθε deck

Balanced XLR και  RCA εξόδους και είσοδο μικροφώνου  1/4”

Περισσότερες πληροφορίες για τον νέο Numark DJ Mixstream Pro θα σας δώσουν στην εταιρία Φ. Νάκας...

Επαφή
Φ. Νάκας

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση