Διαφήμιση
Τρίτη, 24 Απρίλιος 2018 14:30

Η RANE DJ στη Φ. Νάκας

Δελτίο τύπου – Φ. Νάκας
«Η εταιρεία μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διανομή στην Ελλάδα της εταιρείας RANE DJ.
H RANE ιδρύθηκε το 1981 στην πολιτεία της Washington στην Αμερική. Οι ιδρυτές της, έχοντας μακρά εμπειρία από την αγορά του High End Audio, σχεδίασαν και κατασκεύασαν στα δύο πρώτα χρόνια της λειτουργίας της εταιρείας τους 12 νέα προϊόντα κάποια από τα οποία εξακολουθούν να πωλούνται ακόμα και σήμερα!
Τα προϊόντα της RANE εξόπλισαν τότε τα μεγαλύτερα Clubs της εποχής όπως το Studio 54 και Regines (αλυσίδα από 14 clubs σε όλο τον κόσμο από Νέα Υόρκη και Παρίσι έως Κάϊρο). 

Σήμερα η RANE, μέλος του IN MUSIC Group και πιο δυνατή από ποτέ παρουσιάζει μία ανανεωμένη γκάμα προϊόντων προσαρμοσμένη στις σύγχρονες ανάγκες του Dj ing.

Πιο αναλυτικά τα νέα προϊόντα:

SEVENTY TWO - Η νέα διάσταση στο Scratching
Ο Seventy-Two είναι ο νέος Dj mixer 2 καναλιών της Rane. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό mixer με προηγμένες δυνατότητες χειρισμού ο οποίος λειτουργεί αρμονικά με το λογισμικό Serato δημιουργώντας ένα μοναδικό τρόπο έκφρασης για τον επαγγελματία Dj. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής η οποία δείχνει σε πραγματικό χρόνο όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον Dj, ενώ έχει και 8 προγραμματιζόμενα pads (AKAI pro MPC) για κάθε κανάλι. O Seventy-Two είναι ένας ανθεκτικός mixer χάρη στην ατσάλινη και αλουμινένια κατασκευή του, ετοιμος να ανταπεξέλθει στις πιο δύσκολες συνθήκες. Σχεδιασμενος σε συνεργασία με επαγγελματίες Djs και turntablists η συσκευή επαναπροσδιορίζει το πώς η σύγχνονη τεχνολογία μπορει να τον Dj του σήμερα.
Η έγχρωμη οθόνη αφής απεικονίζει με μοναδική ευκρίνεια κινούμενες κυματομορφές σε πραγματικό χρόνο, προσφέροντας την δυνατότητα περιήγησης και εναλλαγής κομματιών. Επίσης, μέσω της οθόνης παρέχεται η δυνατότητα ελέγχου των effects που διαθέτει ο Seventy-Two. Σημαντικό ρόλο παίζουν και τα τρία υψηλής ποιότητας και ακρίβειας Mag Three faders τα οποία θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό turntablist. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα 16 backlight pads τύπου MPC κάνουν τονSeventy-Two το ιδανικό mixer για κάθε περίσταση που απαιτείται ακρίβεια, ποιότητα και καλλιτεχνική έκφραση.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Συνδέσεις : 4x αναλογικές είσοδοι RCA
2x αναλογικές mic είσοδοι XLR
1x αναλογική stereo Session είσοδος
Main out balanced XLR
Booth out balanced TRS
Headphones out TRS
2x USB type A ports
2x USB type B ports
Υψηλής ποιότητας DAC και ADC (AKM High Definition Audio)
3x MAG THREE υψηλών προδιαγραφών faders
Έγχρωμη οθόνη αφής
Διαστάσεις : M44,5cm Π28,4cm Y10,8cm
Βάρος : 5,5kg
Τιμή λιανικής με ΦΠΑ 24% : 2.110 ευρώ

MP2015 - Κανένας περιορισμός, μέγιστη ηχητική απόδοση
Άνετος χειρισμός, αξιοπιστία και ανθεκτικότητα καθώς και o υψηλής ποιότητας ήχος είναι μερικά  από τα χαρακτηριστικά του MP2015 mixer. H Rane με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή mixers με ποτενσιόμετρα και συλλέγοντας γνώμες από παγκοσμίως γνωστούς Djs δημιούργησε το καλύτερο της DJ mixer μέχρι σήμερα. Δεν έγινε κανένας συμβιβασμός στην σχεδίαση του MP2015 καθώς διαθέτει τον ποιοτικότερο ήχο, τα καλύτερα χαρακτηριστικά, την καλύτερη αίσθηση χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή.
O MP2015 είναι ικανός να αναπαράγει υψηλής ανάλυσης 24-bit πηγές για μέγιστη ηχητική ποιότητα. Ο ήχος του θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του βινυλίου. Διαθέτει μετατροπείς σήματος υψηλότατων προδιαγραφών που αποδίδουν μέχρι και 116dB δυναμικό εύρος με σχεδόν ανύπαρκτη παραμόρφωση (THD+N0.0001%). Όλες οι είσοδοι είναι επιχρυσωμένες και υποστηρίζονται από στουντιακής ποιότητας προενισχύσεις. Εκτός αυτού ο MP2015 προσφέρει την δυνατότητα ψηφιακής σύνδεσης για απευθείας σύνδεση με  λιγότερες μετατροπές σήματος.
Το mixer της Rane διαθέτει αξεπέραστης ποιότητας φίλτρα σε κάθε ένα από τα 4 κανάλια του συν ένα στο κανάλι submix. To κάθε φίλτρο έχει διακόπτη ο οποίος επιτρέπει στον χρήστη να διαλέξει μεταξύ τριών διαφορετικών τύπων φίλτρων με κλήση 24 dB/octave όπως Low pass, High pass και συνδυασμό Low και High pass. Επίσης υπάρχει και ξεχωριστό ποντεσιόμετρο ελέγχου του resonance.
Χάρη στις 2 συνδέσεις USB η εναλλαγή από Dj σε Dj γίνεται ομαλά χωρίς διακοπή με το πάτημα ενός κουμπιού ενώ ταback to back Djs sets με την χρήση του MP2015 γίνονται πιο απολαυστικά από ποτέ. O mixer υποστηρίζει όλα τα γνωστάDj λογισμικά όπως Traktor, Serato, Virtual Dj.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Συνδέσεις : 4 αναλογικές είσοδοι με επιλογή για CD/Phono/Spdif
1 αναλογική Aux είσοδος
1 αναλογική Session είσοδος
Main out balanced XLR
Booth out balanced TRS
Session out unbalanced RCA
External FX loop send/return
Microphone input XLR
USB συνδέσεις A/B
Υψηλής ποιότητας DAC και ADC
Δυνατότητα σύνδεσης μέχρι τέσσερα πικάπ, τέσσερα CD players  ή δύο από το καθένα
THD+N : 0.0009%
Διαστάσεις : M35,5cm Π33,3cm Y8,3cm
Βάρος : 5,7kg
Τιμή λιανικής με ΦΠΑ 24% : 3.221
 
TWELVE - Η επανάσταση στους turntable controllers
Το TWELVE είναι ένα μοναδικό turntable υποβοηθούμενο από μηχανισμό, το οποίο προσφέρει μια απίστευτης ακρίβειας εμπειρία εφάμιλλη με αυτή της χρήσης πραγματικού βινυλίου, διατηρώντας παράλληλα την ευελιξία του μουσικού λογισμικού. Οι Djs δεν χρειάζεται να αγχώνονται πλέον για το αν θα υποστούν φθορές οι βραχίονες και οι βελόνες, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν. Το Twelve δίνει την δυνατότητα στον Dj που έχει συνηθίσει στο βινύλιο να συνεχίσει να παίζει με αυτή την αίσθηση προσθέτοντας σημαντικά πλεονεκτήματα όπως hot-cue και αναζήτηση κομματιού με πολύ απλές κινήσεις.
Ο φόβος της γνωστής ανατροφοδότησης (feedback) λόγο ανεξέλεγκτων χαμηλών συχνοτήτων που παρουσιάζει σε κάποιες περιπτώσεις η χρήση βινυλίου είναι πλέον παρελθόν, δίνοντας στον σύγχρονο Dj την δυνατότητα να εκτελέσει το μουσικό του πρόγραμμα χωρίς αυτούς τους περιορισμούς. Εκτός αυτού, το εργονομικό και μοντέρνοdesign του Twelve,  χωρίς να θυσιάζει την γνώριμη αίσθηση του κλασσικού turntable, δίνει την δυνατότητα στον Dj του σήμερα να χρησιμοποιήσει όλα τα προτερήματα της σύγχρονης μουσικής τεχνολογίας χωρίς τους περιορισμούς του παρελθόντος.

Παραδοσιακή, γνωστή διάταξη πικάπ
4 decks ελέγχου
Εξαιρετική ακρίβεια - 3600 ticks of platter
|33 ¹ / ³ και 45 RPM
8/16/50% pitch
Top panel rotary και traditional Motor Off
Serato DJ OSA-ready
MIDI interface μέσω USB που μπορεί να συνδεθεί με το SEVENTY-TWO ή με τον υπολογιστή
Τιμή λιανικής με ΦΠΑ 24% : 888

Περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω προϊόντα, αλλά και για όλα τα προϊόντα της RANE DJ θα σας δώσουν στην εταιρία Φ. Νάκας...

Επαφή
Φ. Νάκας

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση