Διαφήμιση
Τρίτη, 16 Μάιος 2017 11:38

Το DJ Shop στη Music World Expo 2017

Από το DJ Shop λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα που θα παρουσιάσει στην έκθεση Music World Expo 2017 δίνοντας έμφαση στον τομέα του DJing φυσικά, αλλά και στους τομείς του επαγγελματικού ήχου & φωτισμού και των εγκαταστάσεων σε bar, clubs και χώρους διασκέδασης και εστίασης.

DJShop MWE 2017 Highlights

* Από την εταιρία Pioneer θα διατίθενται σε live demo οι νέοι controllers DDJ-RZX, CDJ-2000NXS2 και  DJM-900NXS2

* Επίσης, σε πρώτη παρουσίαση θα παρουσιαστεί σε live demo ένα προιόν που θεωρείται η εξέλιξη του DJing Technology στα Digital media players, το πρώτο με on-board music file analysis και 7ιντση οθόνη αφής. Πρόκειται για το Denon Prime Series SC-5000 που αποτελεί  ολοκαίνουργιο προϊόν και ναυαρχίδα της Denon.

* Nέα και ενδιαφέρουσα παρουσία θα είναι και το Roland midi controller DJ-808 επίσης σε live demo.

* Θα παρουσιαστούν επίσης τα Traktor midi controllers S2, S4, S5, S8, ενώ θα υπάρχει και Studio section με Ableton live demo.

* Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να δούν τη νέα σειρά ηχείων υψηλής ποιότητας Synq Speakers (made in Europe), καθώς και τη νέα σειρά mini line array από την Audiophony

* Οσον αφορά τον τομέα του φωτισμού θα παρουσιαστούν τα Daslight 4, η νέα έκδοση dmx light control με midi controllers & light show, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχει hands on σε φωτιστικά Briteq & Beamz.

* Επίσης, θα λάβει χώρα και ένα ενδιαφέρον laser show από τα νέα professional lasers της Beamz.

* Τέλος, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να δούν τις φορητές σκηνές μεταβλητών διαστάσεων για εσωτερική και εξωτερική χρήση και τα αξεσουάρ της Power Dynamics stages.

Επαφή
DJ Shop

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση