Διαφήμιση
Δευτέρα, 30 Μάιος 2016 11:35

Το DJ Shop στη Music World Expo ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο και πλήθος προϊόντων...

Από το DJSHOP λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τη συμμετοχή του στην έκθεση MusicWorld Expo στο Ζάππειο Μέγαρο…

DJSHOP – Δελτίο τύπου
«Το DJSHOP συμμετείχε για πρώτη φορά στην έκθεση MusicWorld EXPO 2016 που φιλοξενήθηκε στο Ζάππειο για το τριήμερο 13-15 Μαΐου. Πραγματικά ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία τόσο για το ανθρώπινο δυναμικό του DJSHOP, όσο και για όλους τους επισκέπτες, οι οποίοι ξεπέρασαν τον αναμενόμενο αριθμό! Το DJSHOP επέλεξε 2 αντικριστά περίπτερα για να παρουσιάσει τα προϊόντα του – κυρίως προϊόντα εξοπλισμού dj, επαγγελματικού ήχου, φωτιστικά εφέ, κινούμενες κεφαλές και εξοπλισμό studio. Η οριοθέτηση του djshop booth ήταν πολύ ιδιαίτερη, αφού είχαν χρησιμοποιηθεί ειδικά σκούρα υφάσματα περιμετρικά και στον ουρανό του περιπτέρου, ώστε να δημιουργηθεί η απαραίτητη συσκότιση και να μπορούν να αναδειχθούν τα φωτιστικά εφέ. Όλο αυτό το ιδιαίτερο décor δημιουργούσε την αίσθηση στους επισκέπτες πως βρίσκονται σε ένα stage με τον δυνατό ήχο και τα lightshows να τους ξεσηκώνουν. Και φυσικά όλο αυτή η ατμόσφαιρα έφτασε σε νιρβάνα το Σάββατο το απόγευμα, όπου στο djshop booth φιλοξενήθηκε ο πολύ δημοφιλής Έλληνας DJ, DJ ANASTAZIO, οποίος παρουσίασε το τελευταίο djset του στα νέα multi format players της Pioneer DJ CDJ2000NXS2 και ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενος.

Στο booth του djshop παρουσιάστηκαν τα νέα επαγγελματικά φωτιστικά του Γαλλικού Οίκου Contest και του Βέλγικου Οίκου Briteq. Τα φωτιστικά ήταν τοποθετημένα σε τράσσες αλουμινίου περιμετρικά του περιπτέρου και είχαν προγραμματιστεί μέσω του software DASLIGHT DVC3. Και για όσους δεν είναι ιδιαίτεροι γνώστες, το DASLIGHT DV3 μπορεί να ελέγξει μέχρι και 1536 κανάλια, έχει ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον προς το χρήστη και είναι κατάλληλο για εφαρμογές τόσο σε μικρά Bar, όσο και σε live. Πιο συγκεκριμένα στις τράσσες είχαν τοποθετηθεί ρομποτικά, θεατρικοί προβολείς, μπάρες φωτισμού Led και προβολείς RGB :

Τα ρομποτικά με unlimited περιστροφή pan & tilt όπως τα TORNADO7 και BEAM FURY1 της Briteq καθήλωσαν τους επισκέπτες με τη συνεχόμενη κίνησή τους. Επίσης οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από τα επίκαιρα disco-light effects, όπως τα BT-DAZZLE, STORM-8x10QC, WAVE-8x10QC, Firestorm-4x10QC, Heliptic-9x10QC, Heliwave-8x10QC, τα οποία γέμισαν το χώρο του περιπτέρου του DJSHOP με πολύχρωμες δέσμες.

Το παρόν έδωσαν επίσης κεφαλές με λυχνίες νέας τεχνολογίας. Η BT-TRACKER, BTX-BEAM 5R και η κεφαλή 3 σε 1 Beam spot wash BTX-TITAN από τα τοπ φωτιστικά του οίκου, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψαν και τα ολοκαίνουργια εκθαμβωτικά strobes / blinders BT-GIGAFLASH, MAGICFLASH, τα COB BLINDER 2X100W και οι προβολείς COB SLIM100-RGB.

Τέλος στο Lightshow του djshop συμμετείχαν η μπάρα φωτισμού led BEAMBAR10-RGBW με εντυπωσιακά rainbow & gradient effects και οι θεατρικοί προβολείς BT-THEATRE 100EC WHITE, COB PAR56-100WW SILVER, COB PAR56-100CW SILVER.

Εκτός από το τελικό αποτέλεσμα της κίνησης, των χρωμάτων των οπτικών δεσμών και της φωτεινότητας των φωτιστικών, σε δυο ειδικά stands είχαν τοποθετηθεί ανοικτές 2 κινούμενες κεφαλές – οι κεφαλές BTX-HAWK και TITAN- ώστε να μπορέσουν οι παρευρισκόμενοι να διαπιστώσουν την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής τους εκ των έσω.

Όσον αφορά τον εξοπλισμό DJ, είχαμε τη χαρά να παρουσιάσουμε όχι μόνα τα πετυχημένα παλιότερα μοντέλα, αλλά και ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί στην αγορά, τα οποία όλα ήταν διαθέσιμα για live δοκιμές. Μεταξύ άλλων στα dj stands είχαμε στήσει τα Midi controllers της Audiophony DJAZZ και DJINN PRO, τα οποία αποτελούν μια ιδανική λύση για έναν αρχάριο dj, αλλά και για έναν επαγγελματία σε πολύ προσιτή τιμή. Σχετικά με τα νέα προϊόντα στο χώρο του DJing, παρουσιάσαμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο midi controller 6ch της American Audio VMS-5 και το midi controller της DENON DJ MCX8000 DJ.

Πολλά hands-on παρατηρήθηκαν και στα πολύ πετυχημένα Midi controllers της Native Instruments Traktor Kontrol S8 & Traktor Kontrol S5, αφού οι ενδιαφερόμενοι είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα νέου τύπου αρχεία STEMS και να πειραματίζονται Live με τα μουσικά αρχεία.

Για τον ήχο στο περίπτερο μας είχαμε επιλέξει επαγγελματικά ηχεία της Γαλλικής Audiophony, της Βέλγικης JBSYSTEMS, της πιο επαγγελματικής σειράς της SYNQ και τα ηχεία της νέας σειράς της Αμερικάνικης εταιρείας ElectroVoice EKX. Τα επαγγελματικά ηχεία της Audiophony , όπως τα ηχεία της σειράς SR, MT και τα σετ ηχείων COMPACT500 & COMPACT700 είναι ηχεία value-for- money και μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη προσφέροντας αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα ήχου. Η σειρά των παθητικών ηχείων της Βέλγικης εταιρείας JBSYSTEMS PS, που κυκλοφορεί και σε ενεργά ηχεία είναι low budget, αλλά με αρκετά καλή απόδοση, ενώ για πιο αυξημένες απαιτήσεις και άκρως επαγγελματικές εφαρμογές είχαμε διαθέσιμα για ακρόαση και τα ηχεία της σειράς Synq-που αποτελεί την επαγγελματική σειρά του Βέλγικου οίκου Beglec.

Στο djshop booth έλαβε χώρα και η πρώτη πανελλήνια παρουσίαση του BOSE F1, το νέο ηχητικό σύστημα της δημοφιλούς εταιρείας. Πρόκειται για ένα φορητό ηχητικό σύστημα με Array technology, που αποτελείται από ένα δορυφόρο και ένα Subwoofer και το οποίο συγκέντρωσε πολλά θετικά σχόλια από τους παρευρισκόμενους. Τέλος, είχαμε δημιουργήσει και μια γωνία προσομοίωσης studio / home studio λίγο πριν την έξοδο από τον εκθεσιακό χώρο του DJSHOP. Είχαμε χρησιμοποιήσει ένα ειδικό έπιπλο για DJ equipment του Αγγλικού Οίκου Sefour, πάνω στο οποίο είχε στηθεί το ABLETON PUSH 2 που έπαιζε με το software Αbleton».

Επαφή
DJSHOP

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση