Διαφήμιση
Δευτέρα, 20 Οκτώβριος 2014 13:51

Η νέα έκδοση του δημοφιλούς λογισμικού REASON 8 είναι διαθέσιμη...

Είναι γεγονός ότι το περιβάλλον εργασίας του Reason έχει για πολλά χρόνια κατακτήσει και τους πιο απαιτητικούς δημιουργούς του χώρου. Η πολυετής παρουσία του προγράμματος δικαιολογεί, το πόσο φανατικοί είναι οι χρήστες, του λογισμικού που μοντελοποίησε πρώτο, όλα τα εργαλεία μουσικής δημιουργίας και παραγωγής. Στο νέο σχεδιασμό εντάσσεται ο νέος Browser (εργαλείο εύρεσης) που επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε ήχους, Loops και preset προγραμμάτων. Νέοι επεξεργαστές για κιθάρες και μπάσα με μια συλλογή νέων μοντέλων ενισχυτών από την μηχανή του Softube, είναι πλέον διαθέσιμα, καθώς και μερικά από τα καλύτερα Amps της αγοράς.

Αυτό όμως που πραγματικά θα συναρπάσει τους χρήστες είναι ο γρήγορος τρόπος χρήσης, καθώς πλέον όλα μπορούν να μετακινηθούν και να ενεργοποιηθούν με drag-and-drop από οπουδήποτε προς κάθε τομέα του λογισμικού. Περισσότερα εργαλεία στα Midi tracks, απεριόριστα audio κανάλια, πολλά gigabyte με ήχους και Loops, synthesizers, drum machines, πολλά εφέ και η ανοιχτή αρχιτεκτονική δομή με τα Rack Extension plug-ins κάνουν το Reason 8 ακόμα καλύτερο. Παράλληλα διατίθεται και η “μικρή”, αλλά εξαιρετικά δυνατή έκδοση του προγράμματος, Reason Essentials 8.

Ο αντιπρόσωπος επίσης ενημερώνει για την ύπαρξη Grace Period Update: Κοινώς, όσοι χρήστες έχουν αγοράσει το προηγούμενο λογισμικό Reason 7 από την 1η Ιουλίου του 2014 και μετά, μπορούν να έχουν την νέα έκδοση δωρεάν μέσω του λογαριασμού τους. Tο Reason 8 είναι ετοιμοπαράδοτο, με τιμή Λιανικής 369,00€ με ΦΠΑ. Ωστόσο η αναβάθμιση Reason 8 από προηγούμενες εκδόσεις κοστίζει 129,00€ με ΦΠΑ (λιανική). Το Reason Essentials 8 διατίθεται στα 99,00€ με ΦΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρία Φ. Νάκας

Επαφή
Φ. Νάκας
τηλ: 210 6686000

 

 

 

 

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση