Διαφήμιση
Δευτέρα, 23 Σεπτέμβριος 2013 15:30

DJ Mag Award για το F5 της ADAM Audio

Ένα πάνελ από διακεκριμένους επαγγελματίες επέλεξε και φέτος τα υποψήφια προιόντα για τα DJ Mag Tech Award 2013 κι εν συνεχεία το λόγο είχε το κοινό (επαγγελματίες και εραστιτέχνες Djs απ’ όλο τον κόσμο) το οποίο σε μια ανοικτή ψηφοφορία ανέδειξε τους νικητές σε κάθε κατηγορία. Οι ανακοίνωση των νικητών πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του BPM show του Birmingham.

Στην κατηγορία του «καλύτερου studio monitor» νικητής ήταν τα F5 της ADAM Audio, με τον Klaus Heinz, CEO και chief engineer της ADAM Audio να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «το γεγονός ότι οι DJs απ’ όλο τον κόσμο ανέδειξαν ως κορυφαίο ηχείο το F5 μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους, αποδεικνύοντας επίσης ότι η απόφασή μας να προσφέρουμε ένα επαγγελματικό στουντιακό ηχείο σε προσιτή τιμή ήταν άκρως επιτυχημένη και αναγνωρίστηκε από τους χρήστες».
Για να συμπληρώσει…«με τα μόνιτορ της νέας σειράς F, νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχες, Dj’s και παραγωγοί ηλεκτρονικής μουσικής έχουν στα χέρια τους μερικά σπουδαία εργαλεία, σαν κι αυτά που έχουν στα χέρια τους οι κορυφαίοι παραγωγοί του κόσμου. Η μοναδική ευκρίνεια του χειροποίητου (στο Βερολίνο) X-ART tweeter έχει ματσάρει ιδανικά με τις μονάδες αναπαραγωγής χαμηλών καθιστώντας τα ηχεία της σειράς F πραγματικά ελκυστικά».

Professional Monitoring με τα F5 studio monitor
Το ενεργό Adam F5 προσφέρει όλες τις λειτουργίες και τις δυνατότητες που απαιτεί ο απαιτητικός χρήστης από ένα επαγγελματικό μόνιτορ της κατηγορίας του: διαθέτει απόκριση συχνότητας από 52Hz – 50kHz, ενσωματώνει Room Equalizer για τις υψηλές (> 5kHz) και χαμηλές (< 300Hz) συχνότητες, καθώς και ρυθμιστικό στάθμης στο πίσω πάνελ. Υποστηρίζει high pass filter και διαθέτει υποδοχές εισόδου XLR/TRS/RCA στο πίσω πάνελ του, ενώ για την οδήγηση των μονάδων του ενσωματώνει δυο ανεξάρτητα ενισχυτικά τάξης A/B με αποθέματα ισχύος 50W RMS (70W Music). Τέλος, το SPL φτάνει στα 106dB ανά ζεύγος. Τα ηχεία είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται στο Βερολίνο, ενώ είναι προσεγμένα σε κάθε σημείο τους (από την καμπίνα και τις μονάδες έως τα ηλεκτρονικά μέρη), με το αδιαμβησβήτητο highlight να είναι είναι το X-ART tweeter που χρησιμοποιούν.

Περισσότερες πληροφορίες για τα F5 καθώς και για οποιοδήποτε άλλο μόνιτορ της ADAM Audio, θα σας δώσουν στην εταιρία Audigys που αντιπροσωπεύει τα μόνιτορ της ADAM Audio στη χώρα μας.

Επαφή
Audigys

 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση