Διαφήμιση
Κυριακή, 23 Σεπτέμβριος 2012 10:47

Νέα σειρά ακουστικών AKG by TIËSTO

Η πρώτη παρουσίαση της νέας συνεργασίας και της νέας γκάμας ακουστικών αντίστοιχα, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της έκθεσης Plasa στο booth του Harman, όπου παρουσιάστηκε η νέα σειρά ακουστικών ‘AKG by TIËSTO’. Οι όποιες συστάσεις για τον DJ και Παραγωγό TIËSTO, είναι μάλλον περιττές, καθώς θεωρείται εδώ και χρόνια ως ο Νο1 DJ του κόσμου, αλλά και ο πλέον επιδραστικός DJ της σύγχρονης μουσικής σκηνής (σημειωτέον ότι ανάμεσα στα σημαντικότερα Live Dj set του, περιλαμβάνεται και η έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας το 2004). Η δημοτικότητα του Tiesto επιβεβαιώνεται από τις χιλιάδες sold out εμφανίσεις του, τα 350 εκ. θεάσεις των Live του στο YouTube, αλλά και από τα 13 εκ fans του στο Facebook και το 1.3 εκ. followers που έχει στο Twitter.

Η σειρά ‘AKG by TIËSTO’ που παρουσιάστηκε, περιλαμβάνει συνολικά 3 ζεύγη ακουστικών, τα K67 TIËSTO (High-Performance), K167 TIËSTO (Professional) και K267 TIËSTO (Reference).

Τα K67 TIËSTO προορίζονται κυρίως για home recording, project studios, live sound και rehearsal εφαρμογές και συνδυάζουν compact σχεδιασμό και υψηλή ηχητική απόδοση.

Τα K167 TIËSTO αποτελούν ακουστικά κλειστού τύπου στα οποία έχει δοθεί ιδιαίτερα έμφαση στο noise rejection όσον αφορά τις επιδόσεις τους. Προορίζονται για πληθώρα επαγγελματικών εφαρμογών τόσο στο stage όσο και στο studio, και φυσικά απευθύνονται σε DJs, μουσικόφιλους και επαγγελματίες του ήχου.

Τα K267 TIËSTO διαθέτουν low resonance driver για ακόμα υψηλότερο SPL και καλύτερη πιστότητα στην αναπαραγωγή χαμηλού, ενώ είναι εφικτή η ρύθμιση του ακουστικού από το χρήστη των ακουστικών. Τα εν λόγω ακουστικά κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υλικά και απευθύνονται πρωτίστως σε επαγγελματίες Dj’s.
Στα χαρακτηριστικά τους συγκαταλέγεται και η λειτουργία Dual Plug-In που επιτρέπει στο χρήση να προσαρμόσει το καλώδιο σε όποια πλευρά επιθυμεί για ακόμα μεγαλύτερη ευχρηστία και άνεση κατά τη χρήση, ενώ εξίσου χρήσιμος είναι ο 3D-Axis folding μηχανισμός για καλύτερη προσαρμογή και αποθήκευση των ακουστικών.

Περισσότερες πληροφορίες για διαθεσιμότητες και τιμές των εν λόγω ακουστικών θα σας δώσουν στο Βon Studio…

Επαφή
Βon Studio

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση