Διαφήμιση
Παρασκευή, 02 Σεπτέμβριος 2011 15:12

Νέος ‘σταθμός’ μίξης από τη Stanton

Από την εταιρία Φ. Νάκας λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με το νέο ‘σταθμό’ μίξης για DJ’s της Stanton. Πρόκειται για τον STANTON SCS4DJ που διαθέτει ενσωµατωµένο υπολογιστή, ενσωματωμένη οθόνη, λογισμικό και κάρτα ήχου, ενώ το μεγάλο του προσόν είναι ότι δεν απαιτείται σύνδεση με υπολογιστή για να λειτουργήσει, καθώς αρκεί απλά ένα USB stick με τα μουσικά αρχεία...

Δελτίο Τύπου – Φ. Νάκας
«Αγαπητοί συνεργάτες, είµαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουµε την πρωτοποριακή συσκευή DJ Digital Mix Station, SCS4DJ της εταιρείας STANTON που είναι µία ολοκληρωµένη και αυτόνοµη µονάδα αναπαραγωγής και µίξης για DJ’s. Το SCS4DJ δεν είναι άλλος ένας συνηθισµένος DJ Controller, αλλά αποτελεί µία νέα προσέγγιση στο χώρο των DJ, αφού δεν απαιτείται η σύνδεση του µε υπολογιστή. Το µόνο που χρειάζεται είναι η σύνδεση µιας µονάδας αποθήκευσης USB που περιέχει τα αρχεία της µουσικής και η σύνδεση του µε το ηχητικό σύστηµα. Το SCS4DJ είναι µία µοναδική λύση για όλους όσους αναζητούν υψηλή ποιότητα, εύκολη µεταφορά και οικονοµία. Ο ενσωµατωµένος επεξεργαστής, το ενσωµατωµένο λογισµικό και η ενσωµατωµένη κάρτα ήχου το καθιστούν µοναδικό στην αγορά µειώνοντας σηµαντικά το κόστος κτήσης και διευκολύνοντας τους DJ.

Βασικά χαρακτηριστικά:
-Ενσωµατωµένος υπολογιστής, οθόνη, λογισµικό, κάρτα ήχου και controller.
-Αναπαραγωγή αρχείων WAV, MP3 και AAC απευθείας από εξωτερικές µονάδες αποθήκευσης USB.
-Αυτόµατος υπολογισµός beat και tempo για εύκολο και αυτόµατο συγχρονισµό.
-Οθόνη LCD υψηλής ευκρίνειας µε δυνατότητα ταυτόχρονης προβολής των κυµατοµορφών δύο διαφορετικών αρχείων διευκολύνοντας τον συγχρονισµό. -Εύχρηστο λογισµικό, για εύκολη περιήγηση στο περιεχόµενο των αποθηκευτικών µέσων.
-Οκτώ ‘soft’ κουµπιά για άµεση και εύκολη περιήγηση.
-Τέσσερα ‘Direct Access’ πλήκτρα µε φωτισµό.
-Δύο µεγάλα πλατό υψηλής ευκρίνειας µε αισθητήρα αφής.
-Δύο µονάδες εφέ. -Δυνατότητα εγγραφής των µίξεων σε αρχείο WAV.
-Λειτουργία ‘Auto DJ’ για αυτόµατη µίξη των µουσικών βιβλιοθηκών.
-Είσοδος µικροφώνου χαµηλού θορύβου. -Τέσσερις είσοδοι USB και σύνδεση USB για λειτουργία σαν MIDI Controller. Ειδικός χώρος για τοποθέτηση αποθηκευτικού µέσου USB µέσα στην συσκευή.
-Δύο έξοδοι RCA και δύο balanced TRS.
-Δύο έξοδοι ακουστικών.
-Διαστάσεις: 44,2 x 29,1 x 7,3
- Βάρος: 2,27 κιλά

Η διάθεση του SCS4DJ στην Ελληνική αγορά αναµένεται στις αρχές Σεπτεµβρίου 2011. Για περισσότερες πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά µπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας µας www.nakas.gr και την ιστοσελίδα του κατασκευαστή www.stantondj.com."

Rate this item
(12 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση