Διαφήμιση
Δευτέρα, 30 Μάιος 2011 18:15

Reloop & Mackie στo booth της djmania.gr στη

Ενα εκ των πρωταγωνιστών λοιπόν ήταν το νέο Reloop Contour, που αποτελεί το νέο midi controller της εταιρίας, ειδικά σχεδιασμένο για να συνδιαστεί με το Traktor Pro. Στην επιφάνεια λειτουργίας του υπάρχουν χειριστήρια play, cue, cup, sync και shift, ενώ το ευγεμεγέθες jog wheel μπορεί να ελέγξει  4 διαφορετικές λειτουργίες (scratch, pitch bend, search και track selection) για άμεση επέμβαση την ώρα του mixing. Στο Beat loop section έχει encoders για να ορίσεις ο DJ το μήκος και την θέση της ‘λούπας’, καθώς και 2 χειριστήρια για auto loop, manual loop και reloop.
Στον τομέα των εφέ συναντάμε 4 feedback encoders, 4 mini faders και 4 rubberized μπουτόν. Υποστηρίζει ακόμα 45 controllers για 4 banks για digital DJ και συνδέεται με USB 2.0 προσφέροντας σήμα υψηλής ανάλυσης για εξαιρετικά γρήγορο και ακριβή έλεγχο Traitor, ενώ μπορεί να συνεργαστεί και με οποιοδήποτε άλλο λογισμικό. 
Αντίστοιχα νέο προϊόν ήταν και το Jockey III επίσης της Reloop, ένα ολοκαίνουργιο προϊόν με 4 virtual decks, που ανοίγει νέους ορίζοντες στα προϊόντα της εταιρίας. Το Jockey 3 ξεχωρίζει για το στιβαρό μεταλλικό του σασί, τα ποιοτικά και εύχρηστα χειριστήρια της επιφάνειας χειρισμού του, ενώ είναι πλήρως συμβατό με το Traktor PRO της Native Instruments και στα 4 decks το, καθώς και με οποιοδήποτε άλλο software συμβατό με MIDI πρωτόκολο, όπως το Virtual DJ.
Εξίσου σημαντική παρουσία είχαν και τα DJ μίξερ της σειρά Xone της Allen & Heath που επίσης είδαμε στο booth της DJ mania...
Περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό, αλλά και για προϊόντα της Mackie θα σας δώσουν στη djmania (www.djmania.gr)...

Επαφή
djmania
www.djmania.gr

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση