Διαφήμιση
Τετάρτη, 25 Αύγουστος 2010 06:35

Νέα προϊόντα Denon DJ

Πρόκειται για το Denon DN-MC6000 που εγκαινιάζει μια νέα κατηγορία προϊόντων καθώς αποτελεί πλήρες mixer και ‘dual deck’ MIDI Controller. Η συσκευή ενσωματώνει ένα 4-κάναλο (8 πηγές εισόδου) ψηφιακό μίξερ με real time channel matrix operation, USB MIDI control και 2 x stereo in / 2 x stereo out USB audio interface. Στα ατού του, σύμφωνα με τη Denon, συγκαταλέγεται η προσεγμένη, ποιοτική του κατασκευή και το εξαιρετικά φιλικό interface του. Επιπλέον, το DN-MC6000 έρχεται πακέτο με το TRAKTOR LE της Native Instruments και θα είναι διαθέσιμο από το Νοέμβριο.

Το δεύτερο προϊόν είναι το Denon DN-X600 ένα δικάναλο mixer, που είναι σχεδιασμένο για να υποστηρίξει παραδοσιακές μίξεις βινυλίου, καθώς και τα πλέον εξελιγμένα digital media & computer DJ συστήματα.

Το τρίτο προϊόν ‘της παρέας’ είναι το εξίσου νέο Denon DN-SC2000, ένας επαγγελματικός MIDI controller συμβατός με το TRAKTOR Pro της Native Instruments, ο οποίος προσφέρει μια πρώτης τάξεως φορητή λύση για όλους τους ‘laptop DJs’. Συνδέεται με Mac και PC μέσω θύρας USB2.0 από την οποία τροφοδοτείται με τάση και η συνδεδεμένη συσκευή.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ:
www.dm-pro.eu, www.denon.dj

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση