Διαφήμιση

Διαφήμιση


Γιατί να Διαφημιστώ;
Γιατί πολύ απλά το aLive αποτελεί εδώ και 9 χρόνια το σημείο αναφοράς, όσον αφορά την ενημέρωση και την παρεχόμενη πληροφορία, για τους επαγγελματίες του Audio, Lighting, Video και για όσους δραστηριοποιούνται επαγγελματικά με την ευρύτερη installation και Live αγορά. Επιπλέον, ποτέ δεν μπερδέψαμε την ενημέρωση, το πάθος μας και την άποψή μας για τα ‘επαγγελματικά’ δρώμενα με pr υποχρεώσεις. 

Επιπλέον, το aLive αναβαθμίστηκε ολοκληρωτικά εστιάζοντας ακόμα περισσότερο στην αμεσότητα της ενημέρωσης και στις ανάγκες του σύγχρονου e-marketing, που αναμφίβολα πλέον αποτελεί τη νέα επικοινωνιακή πραγματικότητα κάθε εταιρίας.

Το ανανεωμένο aLive όπως μπορείτε να δείτε, ήδη συγκροτεί έναν ολοκληρωμένο Οδηγό Αγοράς στον οποίο σε πολύ μικρό βάθος χρόνου, θα περιλαμβάνονται όλες οι εταιρίες και όλοι οι επαγγελματίες του χώρου (σας προσκαλούμε να καταχωρηθείτε στην αντίστοιχη κατηγορία που δραστηριοποιείστε, αφού πρώτα εγγραφείτε ως μέλος του alive), στοιχείο που μαζί με την καθημερινή πληροφόρηση, το εβδομαδιαίο news letter (αυτή τη στιγμή είναι εγγεγραμμένοι σε αυτό 4.000 παραλήπτες), το forum και την ύπαρξη του aLive TV, καθιστά το aLive όχι απλά ένα καθημερινό ενημερωτικό μέσο, αλλά κι ένα ολοκληρωμένο ‘εργαλείο’ χρήσιμο για κάθε επαγγελματία (και όχι μόνο), για κάθε εταιρεία, ιδιώτη, ομάδα, φορέα ή οργανισμό. Άλλη μια τεράστια πρόκληση για μας αποτελεί η Αγγλική σημαία στην αρχική σελίδα του site (θα τη δείτε ωσονούπω), κάτι που σημαίνει ακόμα περισσότερη δουλειά αλλά και κύρος, αφού το aLive απευθύνεται πλέον με την ίδια σοβαρότητα και στην παγκόσμια αγορά

Οι διαφημιστικές ζώνες στο aLive και στο εβδομαδιαίο newsletter του aLive χωρίζονται σε αρκετές κατηγορίες, προκειμένου να κάνουν την επικοινωνία κάθε εταιρίας άκρως στοχευμένη και αποτελεσματική ικανοποιώντας κάθε budget. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατασκευή των banner, τις διαστάσεις τους, τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν (τα έτοιμα banner) αλλά και για τον ισχύον τιμοκατάλογο, απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

aLive Productions

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση