Διαφήμιση
Πέμπτη, 27 Μάιος 2021 13:00

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ: σύμβαση αδειοδότησης με το Netflix

Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021

Η σύμβαση αφορά το εκπροσωπούμενο ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο του Οργανισμού, όσον αφορά τη χρήση του στην Ελλάδα, μέσα από τις κινηματογραφικές ταινίες, τις τηλεοπτικές σειρές, τα ντοκιμαντέρ, τις πρωτότυπες παραγωγές του Netflix και άλλο ψυχαγωγικό οπτικοακουστικό περιεχόμενο που παρέχει η υπηρεσία στα μέλη της.

Η σύμβαση έχει διάρκεια έως το 2023 με δυνατότητα αυτόματης ετήσιας ανανέωσης και με αναδρομική ισχύ από την έναρξη λειτουργίας της υπηρεσίας στην Ελλάδα.
Το Netflix είναι η κορυφαία streaming ψυχαγωγική υπηρεσία στον κόσμο που προσφέρει τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες μεγάλου μήκους σε μεγάλη ποικιλία ειδών και γλωσσών.

Τα μέλη του Netflix μπορούν να παρακολουθούν όσο θέλουν, οποτεδήποτε, οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε οθόνη συνδεδεμένη στο διαδίκτυο. Mπορούν να παίξουν, να παύσουν και να συνεχίσουν την παρακολούθηση περιεχομένου, χωρίς διαφημίσεις ή δεσμεύσεις.

H συμφωνία αυτή με το Netflix έρχεται μετά τη συμφωνία που υπέγραψε η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ με τη MINT Digital Services για την Ελλάδα και τον κόσμο, όσον αφορά την αδειοδότηση και είσπραξη δικαιωμάτων από 50 και πλέον διεθνείς παρόχους επιγραμμικών (online) υπηρεσιών μουσικής σε 200 επικράτειες ανά τον κόσμο.

Επαφή
ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ


Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση