Διαφήμιση
Τρίτη, 30 Ιανουάριος 2018 18:15

Δυναμική η παρουσία της Yamaha και στη φετινή Namm 2018, όπου παρουσίασε 90 νέα προϊόντα…

Το booth της Yamaha στη φετινή  έκθεση Namm που μόλις ολοκληρώθηκε, ήταν κυριολεκτικά γεμάτο και φέτος από νέα προϊόντα, αλλά και από live gigs. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν στο κοινό 90 νέα προϊόντα, ενώ πραγματοποιήθηκαν συνολικά 50 live gigs στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο booth της εταιρίας.
Επιπλέον, για την κάλυψη των ηχητικών αναγκών του NAMM Yamaha Grand Plaza Stage, η Yamaha είχε εγκαταστήσει πλήρη εξοπλισμό, όπως την Rivage PM10 Digital Mixing System και line array σύστημα της NEXO.
Ανάμεσα στα νέα προϊόντα που παρουσίασε η εταιρία ήταν τα νέα Clavinova CSP-150 και CSP-170 digital pianos, τα πρώτα όργανα στον κόσμο που μπορούν να χειρισθούν μέσω smart tablet και να διδάξουν στους χρήστες τραγούδια μέσω του interactive "Stream Lights".
Παρουσιάστηκε επίσης το CLP-695GP, έκανε ντεμπούτο το Genos, το νέο Digital Workstation keyboard της εταιρίας μαζί με τα επίσης νέα PSR-S775 και PSR-S975 workstation keyboards.
Παρουσιάστηκαν επίσης τα keyboards PSR-E463 και PSR-EW410.

Οσον αφορά την κατηγορία Commercial Audio έκαναν ντεμπούτο τα νέα sub DXS12mkII και DXS15mkII, καθώς και τα portable integrated PA systems STAGEPAS 400BT και 600BT τα οποία υποστηρίζουν  Bluetooth® wireless audio και μπορούν να συνδεθόυν με οποιοδήποτε Bluetooth-paired device όπως smartphone, tablet, ή laptop. 
Οσον αφορά τη Steinberg, αυτή παρουσίασε όλα της τα νέα προιόντα όπως τα WaveLab Pro 9.5 και WaveLab Elements 9.5, Cubase Pro 9.5, Cubase Artist 9.5 και Cubase Elements 9.5, Cubasis 2.3 και Dorico 1.2.

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προϊόντα της Yamaha θα σας δώσουν στην εταιρία Φ. Νάκας...

Επαφή
Φ. Νάκας

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση