Διαφήμιση
Πέμπτη, 17 Νοέμβριος 2022 12:22

Η ETC ανακοίνωσε τα νέα ColorSource V

Από την εταιρία Audio & Vision λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου για τη νέα σειρά φωτιστικών πολλαπλών χρήσεων ColorSource V της ETC…

Δελτίο Τύπου - Audio & Vision
“Η εταιρεία ETC παρουσίασε μια νέα οικογένεια φωτιστικών πολλαπλών χρήσεων, βασισμένα στη δημοφιλή σειρά φωτιστικών ColorSource που χρησιμοποιούνται με τεράστια επιτυχία σε εφαρμογές φωτισμού σε θέατρα, σχολεία, χώρους λατρείας, ξενοδοχεία και θεματικά πάρκα σε όλο τον κόσμο.
Η σειρά φωτιστικών ColorSource V αποτελείτε από τρία προϊόντα: το ColorSource Spot V, το ColorSource Fresnel V και το ColorSource Spot VXT.

Ο λατινικός αριθμός "V" στα  ColorSource V υποδηλώνει ότι όλα τα φωτιστικά της σειράς,  διαθέτουν το νέο πενταχρωματικό LED Color Αrray  με εκπομπούς  Red, Green, Blue, Indigo & Lime.

Αυτός ο συνδυασμός εκπομπών καθιστά δυνατή την παραγωγή όχι μόνο των πιο απαλών παστέλ χρωματικών τονικοτήτων αλλά και μια πλειάδα τολμηρών αλλά ταυτόχρονα δυνατών κορεσμένων χρωμάτων, από το ίδιο φωτιστικό αλλά και υψηλότερη παραγόμενη φωτεινή ροή.
Εκτός από τη νέα συστοιχία LED, όλα τα φωτιστικά ColorSource V υποστηρίζουν την τεχνολογία ασυρμάτου χειρισμού μέσω του Multiverse® της City Theatrical καθώς και τη δυνατότητα ασυρμάτου προγραμματισμού χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Set Light του ETC μέσω NFC από μια κινητή συσκευή.

Το ColorSource Spot V ουσιαστικά αναβαθμίζει και αντικαθιστά τα υφιστάμενα φωτιστικά της σειράς ColorSource Spot προσδίδοντας μέσω του νέου πενταχρωματικό LED Color Αrray τις συνδυαστικές χρωματικές αποδόσεις και των τριών προγενέστερων μοντέλων (Original, Deep Blue & Pearl) από μόνο μια φωτιστική  πηγή αλλά και 20%  υψηλότερη παραγόμενη φωτεινή ροή, που φτάνει τα 8300 lumen. Το ColorSource Spot V χρησιμοποιεί ακριβώς τα ίδια περιφερικά των φωτιστικών της ETC Source Four όπως lens tubes, barrels CYC ή Fresnel adaptors και αξεσουάρ όπως iris, gobo holders,snoots ,tophat κλπ

Το ColorSource Fresnel V προσφέρει την τεχνολογία του κορυφαίου φωτιστικού Desire Fresnel της ETC σε μια πιο  προσιτή τιμή. Ενσωματώνοντας έναν πραγματικό φακό micro Fresnel με  ζουμ 13-44 μοιρών που διαχειρίζεται ταυτόχρονα είτε  μέσω DMX όσο και χειροκίνητα από το πίσω μέρος του φωτιστικού, το Fresnel V είναι πραγματικά ένα πολύ-εργαλείο για κάθε θέατρο.

Το ColorSource Fresnel V θα ξεκινήσει να διανέμετε από τον Ιανουάριο του 2023.
Το αναμενόμενο ColorSource Spot VXT θα αποτελεί την στεγανή έκδοση IP65του ColorSource Spot V για χρήση σε  εξωτερικούς χώρους . Θα ξεκινήσει να διανέμετε στα τέλη της άνοιξης του 2023

Πληροφορίες: www.etcconnect.com & Audio & Vision*
* Μεταπωλητής της ETC Connect για την Ελλάδα”.

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση