Διαφήμιση
Τετάρτη, 26 Οκτώβριος 2022 13:18

H Shure παρουσιάζει το UniPlex

Η Shure παρουσίασε το UniPlex, ένα νέο 5mm καρδιοειδές lavalier μικρόφωνο που απευθύνεται σε ομιλητές.

Το UniPlex UL4 υποστηρίζει κατευθυντικό πολικό διάγραμμα απορρίπτοντας έτσι τους εκτός άξονα ανεπιθύμητους ήχους.
Το μικρόφωνο είναι ακόμα μικρότερα από τα τυπικά lavalier μικρόφωνα και χρησιμοποιεί την τεχνολογία Plex technology cable όπως και τα άλλα μικρόφωνα – μινιατούρες της Shure, όπως τα TwinPlex και DuraPlex.

Το καλώδιο του μικροφώνου μπορεί να βαφεί στο επιθυμητό χρώμα, ενώ τα μικρόφωνα διατίθενται σε μαύρο, Cocoa, Tan και λευκό φινίρισμα. Κάθε μικρόφωνο συνοδεύεται από θήκη μεταφοράς και προστασίας, windscreen και μονο tie clip.
Τα UniPlex διατίθενται σε 3 connector types: TA4F, LEMO και XLR.

«Γνωρίζαμε ότι η αγορά χρειαζόταν μια ισχυρή επιλογή για lavalier τύπου μικρόφωνο που να είναι ακόμα μικρότερο σε μέγεθος και όγκο, να διαθέτει κατευθυθντικό πολικό διάγραμμα και να ανταποκρίνεται σε κάθε περιβάλλον ομιλίας», δήλωσε ο John Born, Associate Director, Microphones, Global Product Management, στη Shure. «Το UniPlex υποστηρίζει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και διαθέτει το ίδιο καλώδιο τεχνολογίας Plex για βελτιωμένη ανθεκτικότητα, ενώ εστιάζει στη δημιουργία καθαρού, απομονωμένου ήχου, ιδανικό για ομιλητές, παρουσιαστές και εκπαιδευτικούς. Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το UniPlex, το οποίο διευρύνει περαιτέρω την οικογένεια των εξαιρετικών lavaliers και headsets της Shure".

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο UniPlex της Shure, θα σας δώσουν στην Ελληνική αντιπροσωπεία SOUNDMAZE Ευθυμιάδης…

Επαφή
SOUNDMAZE - Ευθυμιάδης
τηλ.210-654 7730

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση