Διαφήμιση
Σάββατο, 19 Μάρτιος 2022 15:38

ARX USB DI Plus

Από την Audio & Vision λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου για το νέο "2 σε 1" USB DI Plus της ARX...

Δελτίο Τύπου - Audio & Vision 
"Το ARX USB DI Plus είναι η δεύτερη γενιά USB DI από την ARX Systems και η πρώτη με Dual Mode - Ψηφιακή και Αναλογική! Στην πραγματικότητα, το USB DI Plus είναι «Δύο DI σε ένα!» Το USB DI Plus VC με την προσθήκη ενός εξωτερικού ρυθμιστή έντασης, σας επιτρέπει να μεταβάλλετε τα επίπεδα του ήχου σε απόσταση από την κονσόλα μίξης.

Ποια είναι τα οφέλη του USB DI Plus;

Σε ψηφιακή λειτουργία USB:
Το USB DI Plus και το USB DI Plus VC διαθέτουν ενσωματωμένο μετατροπέα ψηφιακού σε αναλογικό (DAC) υψηλής ανάλυσης 24 bit, ο οποίος εξαλείφει την ανάγκη χρήσης των εσωτερικών εξόδων της κάρτας ήχου σε έναν υπολογιστή. Όταν μεταβείτε σε λειτουργία USB, το USB DI Plus τροφοδοτείται μέσω του καλωδίου USB - επομένως δεν απαιτούνται μπαταρίες ή τροφοδοσία phantom.

Σε αναλογική λειτουργία:
Πολλές συσκευές δεν έχουν άμεση έξοδο ψηφιακού ήχου USB καθιστώντας προβληματική τη διασύνδεσή τους  με συσκευές που διαθέτουν balance είσοδο ήχου. Η εναλλαγή του USB DI Plus ή του USB DI Plus VC σε αναλογική λειτουργία λύνει αυτό το πρόβλημα από την έξοδο ακουστικών ή τη γραμμή LINE για την παραγωγή ενός σήματος  Professional Balanced Line Level στις εξόδους Left και Right   μέσω Balanced XLR.

Χαμηλός θόρυβος:
Τόσο το USB DI Plus όσο και το USB DI Plus VC διαθέτουν μετασχηματιστή  πλήρης απομόνωση εξόδου, εξαλείφοντας τους βρόχους γείωσης, το βουητό γείωσης και βοηθούν στην αφαίρεση του εξωτερικού θορύβου και της παραμόρφωσης.

Βρείτε ΕΔΩ το νέο ARX USB DI Plus στην Audio & Vision

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση